Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterskor till avd 57 och 67, vo Kirurgi, Södersjukhuset

2019-05-29
Region Stockholm, Sjuksköterska
Är du sjuksköterska och intresserad av kirurgi? Kom och prova på jobba en dag hos oss och få känna på Södersjukhusets härliga atmosfär och spännande arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att driva utvecklingsarbete och ha egna ansvarsområden.
 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik ligger på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.
 
Om jobbet
Verksamhet Kirurgi på Södersjukhuset ligger i framkant med bred kirurgisk verksamhet. Vi arbetar bl a med robot och laparoskopisk verksamhet.
 
Avdelning 57 har 24 vårdplatser med inriktning kärl-och allmänkirurgi samt bröstcancerpatienter. Verksamheten kännetecknas av stabilitet, hög produktion och ett aktivt utvecklingsarbete. Teamet leds av en erfaren vårdenhetschef.
 
Avdelning 67 har 23 vårdplatser och har den största kirurgin på kliniken med kolorektal kirurgi. Avdelningen har också support av stomisjuksköterska, kontaktsjuksköterska, dietister och kuratorer på kirurgmottagningen. Teamet coachas av en nyrekryterad chef med gedigna ledaregenskaper.
 
Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med enhetsledare, undersköterskor, medicinska sekreterare och bemanningsassistent.
Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa.
 
För oss är det viktigt att trivas på jobbet!
 
Vi söker dig som:
Är utbildad sjuksköterska. Vi ser också gärna en mix av erfarna och nyutexaminerade sjuksköterskor för att skapa en rolig och utvecklande dynamik i teamet. För att lyckas i rollen tror vi att du har mycket energi och en vilja att jobba med förändringsarbete.
 
Vidare ser vi att du är:
  • Duktig på att snabbt skapa nya relationern med patienter och kollegor
  • Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och rak kommunikation
  • Hos dig finns en god attityd och ett stort lösningsfokus
 
Anställning
Tillsvidare anställning snarast eller enligt överenskommelse.
Schematjänstgöring heltid 38,25 tim/vecka.
 
Vi värnar mycket om våra medarbetares hälsa och erbjuder både friskvårdstimme samt gratis träning på vårt egna Hälsoteam.
 
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Anne-Charlotte Brauer
Vårdenhetschef avd 57
Tel 08-616 2417
 
Maria Thambert  
Vårdenhetschef avd 67
Tel 08-616 2338
 
Referensnummer:
163112
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Mina Olsson avd 57, 08- 6161257

Kontaktpersoner

Anne-Charlotte Brauer
Tel: 08-6162417
Maria Thambert
Tel: 08-6161267