Gå till innehåll
X

Vårdenhetschef/Chefbarnmorska till BBSÖS Förlossningsavdelning

2019-05-24
Region Stockholm, Chefer inom vård- och omsorg
Våra tre erfarna och kompetenta chefbarnmorskor på förlossningen söker en ny kollega! Vill du vara med och leda och utveckla verksamheten på BBSÖS:s förlossning tillsammans med dem?  
 
SÖS är hela livets sjukhus. För oss är det viktigt att det stora sjukhusets möjligheter kombineras med det nära personliga mötet. På BB SÖS föds närmare 8 000 barn per år och vi erbjuder bas- och högspecialiserad vård för blivande och nyblivna föräldrar i Stockholm.  
 
Du bli en av fyra chefbarnmorskor på förlossningen och ni arbetar i samledarskap. Du blir närmaste chef till ca 40 medarbetare. På förlossningen arbetar undersköterskor, assistenter och barnmorskor. Barnmorskor och undersköterskor arbetar i team tillsammans med obstetriker, barnläkare och anestesiläkare. Barnmorskestudenter och läkarstudenter ingår också i arbetslagen. Tillsammans med dina chefskollegor och medicinskt ledningsansvarig läkare arbetar ni med verksamhetsnära frågor. 
 
Tillsammans med övriga chefer, läkare och vårdchef har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och utveckla verksamheten. Som chef är du underställd vårdchef och ingår i verksamhetsområdets obstetriska forum. Tillsammans säkerställer ni att verksamheten uppfyller de krav som ställs beträffande effektivitet, kvalitet och mål. 
 
På kliniken finns stödfunktioner med bl.a. bemanningsassistenter, verksamhetsutvecklare, controller och HR. 
 
Kvalifikationer: 
Leg. barnmorska. Tidigare chefserfarenhet och kunskap inom resp område är meriterande.  
 
Vi söker dig som är intresserad av ledarskap och att utveckla enheten. Som person är du lyhörd och drivande och tar tillvara dina medarbetares olika kompetenser. Du trivs med att arbeta i team och de beslut du tar har förankring i verksamheten.  
 
Som nyanställd chef kommer du att genomgå Södersjukhusets interna chefsutbildningsprogram 
 
Södersjukhuset tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer. Heltidstjänstgöring dagtid kombineras med en tillsvidareanställning som barnmorska. SÖS tillämpar förtroendearbetstid för chefer. 
 
Information om tjänsten lämnas av: 
Vårdchef Eva Jansson 
tel:08-6163750, 070-1607318
Fackliga företrädare: 
Vårdförbundet Centra Söder  
tel:070-484 33 10 
 
 
Referensnummer:
163124
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-07
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tfn 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Eva Jansson
Tel: 08-6163750
Till toppen Pil