Gå till innehåll
X

Receptionister till Fysiologiska Kliniken (timmanstälning)

2019-05-08
Region Stockholm, Övriga administratörer
Fysiologiska kliniken och neurofysiologi har en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är Hjärtdiagnostik med ultraljud, Kärlultraljud, Arbetsprov, nuklearmedicin (myokardscintigrafi och njurscintigrafi), Hjärt-MR, Spirometri, Långtidsregistrering av EKG och blodtryck samt neurofysiologi. Vi är idag c:a 40 medarbetare och utför omkring 18000 undersökningar per år.  
 
Fysiologiska kliniken på Södersjukhuset är en egen klinik men ingår tillsammans med Röntgenkliniken och Mammografi i verksamhetsområdet Bilddiagnostik. Neurofysiologi ligger under Fysiologiska kliniken. Vi har en effektiv och välorganiserad verksamhet som tar hand om både inneliggande patienter och patienter utifrån.  
 
För att kunna ge bästa möjliga service till våra patienter vill förstärka bemanningen i receptionen med två timanställda receptionister. Som receptionist arbetar du växelvis i receptionen på Klinisk Fysiologi och i receptionen på Neurofysiologi.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad, flexibel och har ett glatt humör. Du trivs i en serviceroll där du dagligen möter människor och får vara ansiktet utåt för kliniken. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du har en god organisatorisk förmåga samt förmåga att hålla fler bollar i luften samtidigt.  
 
Ett grundläggande krav är gymnasieexamen samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenhet av receptionistarbete är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för rollen.  
 
Om tjänsten  
Detta är en timanställning. Som sökande har du möjlighet att arbeta några veckor under sommaren samt vid behov under året för att täcka för oplanerad och planerad frånvaro.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdenhetschef/ BMA: Marie Herlitz Lindberg. Tel: 08-6163539.  
 
Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
 
Referensnummer:
163231
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-31
 
Fackliga representanter:
Vision centra söder, tel 08-6161000(växel)
Till toppen Pil