Gå till innehåll
X

Omväxlande och lärorikt jobb som Operationssjuksköterska!

2019-05-08
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation
Södersjukhuset flyttar snart in i nya operationssalar och ortopedoperation kommer även i framtiden vara samlad som en operationsavdelning på en av Sveriges största Ortopedkliniker. Detta ställer krav på en bred och hög ortopedisk kompetens hos medarbetarna och innebär att arbetet på Ortopedoperation är omväxlande och lärorikt.  
 
Vi erbjuder marknadsmässig lön!  
 
Dessutom arbetar vi med att separera våra akuta och elektiva patientflöden. Detta medför att det finns möjlighet att i långa perioder arbeta dagtid. Tjänsterna innebär 38,15 tim/vecka vilket ändå innebär viss kvälls- och helgtjänstgöring.  
 
Inflyttning till den nya operationsavdelningen beräknas till oktober 2019, men redan nu planeras det för inflyttning och därmed förnyade arbetssätt. Målet är att varje operationssal ska bemannas så att uppdukning kan ske i uppdukningsrum under tiden att operation pågår i operationssalen. På så vis kan arbetet med patienterna ske växelvis och samtidigt leda till ett effektiv och patientsäkert flöde. Dessutom strävar vi efter att stärka teamarbetet runt patienten på operation där alla yrkeskategorier är viktiga för att patienten ska få en säker och professionell omvårdnad.   
 
Vi söker Operationssjuksköterskor med stort intresse för ortopedisk kirurgi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom ortopedi, men om du ej har denna erfarenhet erbjuder vi en individuell introduktion. T.ex. planerar vi att tillsammans med våra ortopeder genomföra kontinuerlig frakturutbildning.  
För dig som har en magisterexamen samt minst 5 års klinisk erfarenhet kan vi erbjuda tjänst enligt SLL's kompetenstege, med omvårdnadsansvar inom t.ex. hygien och perioperativ omvårdnad. En sådan tjänst innebär att du arbetar 20 % med ditt område och övrig tid arbetar du som klinisk operationssjuksköterska.  
 
Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Övrig information    
Förutom marknadsmässig lön och ett omväxlande jobb som operationssjuksköterska, erbjuder vi också friskvårdsbidrag och friskvårdstimme där du kan gå till Hälsoteamet och träna i vårt gym eller gå på olika gruppträningspass. I övrigt är SÖS centralt beläget med mycket goda kommunikationer så som pendeltåg, T-bana och buss.    
 
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.  
Vi har valt rekryteringskanal i denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare.    
 
Facklig företrädare  
Vårdförbundet centra söder: 070-4843310 
 
 
 
Referensnummer:
163250
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-29
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Charlotta Olivecrona
Tel: 08-616 28 06
Lisbeth Månsson
Tel: 08-616 17 12
Till toppen Pil