Gå till innehåll
X

Administrativ chef till Onkologiska kliniken, Södersjukhuset

2019-05-09
Region Stockholm, Chefer inom adm, personal, ekonomi och IT
Vi söker en administrativ chef som ska stödja och driva det administrativa arbetet på Onkologiska kliniken på Södersjukhuset som är en del av Stockholms cancervård. Verksamhetsområdet består av öppenvårdsmottagning, onkologisk vårdavdelning, medicinsk behandlingsavdelning och strålbehandlingsavdelning.  
 
Vill du vara med och utveckla verksamheten och arbeta i ett nära samarbete med övriga chefer inom verksamhetsområdet? Vi söker nu en administrativ chef till gruppen för de medicinska sekreterarna och klinikens administratörer.  
 
Ditt arbete som administrativ chef
Vi söker dig som är nytänkande, ser möjligheter och har intresse för att fortsätta att utveckla det viktiga arbetet med administrativt stöd till vården.  
Som chef för den administrativa avdelningen har du ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Du är chef för medicinska sekreterare och administratörer totalt 17 personer. Du är direkt underställd verksamhetschefen för verksamhetsområde Onkologi och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.  
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att ta tillvara medarbetarnas kunskap och initiativkraft samt skapa bra förutsättningar för god arbetsmiljö, delaktighet och ett positivt arbetsklimat och engagerade medarbetare. Vi ser också att du har intresse för ledarskapsfrågor och tycker att det är roligt att vara chef. I din roll administrativ chef ingår även att vara ett administrativt stöd till 1:a linjens chefer.  
 
Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som är trygg i dig själv och har lätt att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är tydlig och konsekvent i ditt sätt att leda och ser till att tillvarata medarbetares kompetens. Ditt ledarskap präglas av en öppen och rak kommunikation. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kunna arbeta verksamhetsutvecklande med patienten i fokus i linje med Södersjukhusets värdegrund.  
Du har utbildning som medicinsk sekreterare eller annan administrativ utbildning. Erfarenhet av arbetsledning samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du förutsätts ha stor datorvana. Onkologisk erfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet av Heroma och Pro Competence.
 
På Södersjukhuset tillämpas tidsförordnat chefskap där du kommer ha en grundanställning som medicinsk sekreterare eller administratör. 
 
Låter det intressant?
Du erbjuds stöd i ditt ledarskap i form av interna chefsprogram och mentorstöd vid intresse. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, dock senast 31:e maj
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
För ytterligare information kontakta gärna  
Tf verksamhetschef Gisela Nauclér, tfn 08-6164804  
HR Partner Christina Otterstam, tfn 08-6161827  
Facklig företrädare Vision, Eva Svedelius Jallow, tfn 08-6164448  
 
 
 
Referensnummer:
163266
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-31
 
Fackliga representanter:
Vision, , Eva Svedelius Jallow, tfn 08-6164448

Kontaktpersoner

Christina Otterstam
Tel: 08-616 18 27
Gisela Naucler
Tel: 072-5993835
Till toppen Pil