Gå till innehåll
X

ST-läkare i klinisk fysiologi

2019-05-13
Region Stockholm, ST-läkare
Vi utlyser en ST-tjänst i klinisk fysiologi. Kliniken har 10 specialister, 2 ST-läkare och 20 biomedicinska analytiker. I verksamheten ingår ultraljud hjärta och kärl, hjärtscintigrafi, njurscintigrafi, arbetsprov, vilo-EKG, långtids-EKG, långtidsblodtryck, spirometri samt MR hjärta. Tillsammans med röntgen utförs CT kranskärl och TAVI-utredningar.
 
Vi har en utarbetad ST-planering med handledare och det finns alltid specialistläkare i närheten som du kan få hjälp av i ditt dagliga arbete. Alla ST-läkare deltar också i Södersjukhusets utvecklingsprogram inom ledarskap, organisation och vetenskapligt arbete.  Vi deltar i läkarutbildningen vilket skapar möjligheter för dig som är undervisningsintresserad.
 
Vår arbetsplats  
Fysiologiska kliniken på Södersjukhuset är en egen klinik men ingår tillsammans med Röntgen i verksamhetsområdet Bild. Neurofysiologi ligger under Fysiologiska kliniken men undersökningarna bedöms av neurofysiologer. Vi har modern utrustning samt en effektiv och välorganiserad verksamhet. Samarbetet med övriga kliniker är gott och vi har kärlronder tillsammans med kärlkirurgiska kliniken och röntgen samt hjärtronder tillsammans med kardiologkliniken och thoraxkirurgiska kliniken på Karolinska Solna.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett genuint intresse för klinisk fysiologi samt har lätt att samarbeta.  
 
Om tjänsten  
Placering: Fysiologiska kliniken Södersjukhuset  
Anställningsform: Tillsvidare  
Sysselsättningsgrad: Heltid  
Kvalifikationer: Leg.läkare  
Övrig information: Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  
 
Information om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef: Mojgan Montakhaby. Tel: 08-6162914. Medicinskledningsansvarig/ överläkare: Arne Olsson. Tel: 08-6193527  
 
 
 
Referensnummer:
163321
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-02
 
Fackliga representanter:
Klara Strömberg, läkarföreningen, tel: 08-6161000 (växel)

Kontaktpersoner

Mojgan Montakhaby
Tel:
Till toppen Pil