Gå till innehåll
X

Vi söker en legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast till Handkirurgiska kliniken, Södersjukhuset

2019-05-13
Region Stockholm, Sjukgymnast/Fysioterapeut
 
Är du intresserad av handkirurgisk rehabilitering, vill vara delaktig i kvalitetssäkringsarbete och arbeta i ett välfungerande multidisciplinärt team?  
Då är du välkommen att ansöka till oss!  
 
Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Region Stockholms enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms, Sörmlands och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 16 medarbetare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kurator gemensamt organiserade under egen enhetschef.  
 
Arbetsuppgifter:  
Det fysioterapeutiska arbetet innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med läkare, arbetsterapeut och övriga personalkategorier. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet. 
 
Anställningsform:  
Tillsvidare. Tillträdesdatum 2019-09-01 eller enligt överenskommelse. 
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handkirurgisk-, ortopedkirurgisk eller pediatrisk verksamhet. Magister-/masterexamen är meriterande.  
 
Personliga egenskaper:  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är flexibel har god samarbetsförmåga, intresserad av ämnesområdet och har ett stort intresse av utvecklingsfrågor.   
 

 
Referensnummer:
163322
 
Sista ansökningsdatum:
2019-05-31
 
Fackliga representanter:
SACO 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Tobias Tandrup
Tel: 08-6164394
Till toppen Pil