Gå till innehåll
X

Allergisjuksköterska dagtid till Medicinmottagningen!

2019-05-13
Region Stockholm, Sjuksköterska
Vi söker dig som är allergisjuksköterska och vill bidra med din kompetens och erfarenhet hos oss på Medicinmottagningen. Lockas du av ett varierat arbete där du får möjlighet att samarbeta med olika professioner i en utvecklande och utbildande organisation?  
Då är kanske det här jobbet för dig!  
 
Medicinmottagningen på Södersjukhuset är en av landets största i sitt slag. Här bedrivs öppenvård och dagvårdsverksamhet inom våra medicinska specialitetsområden, så som lung- och allergi, diabetes, endokrinologi, neurologi, hematologi och gastroenterologi. Vi arbetar evidensbaserat utifrån medicinsk och pedagogisk forskning samt i tvärprofessionella team med sjuksköterskor, dietister, läkare och kuratorer, allt för att kunna erbjuda patienter bästa möjliga vård.  
 
Arbetsuppgifter:  
Mottagningsarbetet innebär att du ansvarar för att genomföra spirometrier och pricktest. I rollen som mottagningssjuksköterska arbetar du även med administrativa arbetsuppgifter såsom exempelvis att kalla och boka läkartider, telefonrådgivning och hantering av ärenden via 1177.  
 
Som allergisjuksköterska bedriver du även egen sjuksköterskemottagning. Förutom mottagningsarbete ingår födoämnes- och läkemedelsprovokationer samt allergivaccinationer (AIT) i dina arbetsuppgifter.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Anställningsform:  
Tillsvidare heltid, 40h/v, dagtid måndag-fredag.  
Tillträde enligt överenskommelse.  
 
Kvalifikationer:  
- Legitimerad sjuksköterska med minst 4 års erfarenhet  
- Utbildning i omvårdnad vid astma, allergi och KOL (del1) på 15hp är meriterande.  
- Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande (formulering…)  
 
Personliga egenskaper:  
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll. Du utgår från patientens behov, är ansvarstagande, engagerad och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständig med god förmåga att prioritera och fatta beslut.  
Du är intresserad av att utveckla mottagningsarbetet med hjälp av e-hälsa för ökad kontinuitet och tillgänglighet för patienten.  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker fortlöpande under annonseringsperioden.
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Vårdenhetschef: Annika Ahlén  
Tel: 08-616 31 30, 072-599 38 81  
Mail: annika.ahlen@sll.se  
 
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet Centra Söder  
Tel:070-484 33 10  
 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag, gratis träning på vårt egna Hälsoteam och tillgång till en personalmatsal med fantastisk utsikt och bra priser. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.  
 
 
Referensnummer:
163334
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-02
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder

Kontaktpersoner

Annika Ahlén
Tel: 08-616 31 30
Till toppen Pil