Gå till innehåll
X

Sjuksköterska dagtid till Endoskopiskt centrum!

2019-05-13
Region Stockholm, Sjuksköterska
Internmedicin på Södersjukhuset i Stockholm är Sveriges största enhet för vård av medicinska sjukdomar. Här vårdas, utreds och behandlas patienter som har någon form av de vanligaste medicinska folksjukdomarna. Verksamhetsområdet är indelat i tre sektioner: -akut intermedicin och neurologi, -endokrinologi, -hematologi och mottagning, -gastroenterologi, lungmedicin, allergologi och endoskopiskt centrum. På internmedicin lägger vi stort fokus på samarbete och kommunikation. Teamarbete har alltid varit viktigt hos oss och vi arbetar fortlöpande med detta. Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med bra kommunikationer. Vi erbjuder friskvård i fräscha träningslokaler, betald friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.
 
Endoskopiskt centrum:
Här arbetar medicin, kirurg och anestesi tillsammans och vi utför ca 5500 undersökningar per år. Gastroskopi, koloskopi, bronkoskopi, ERCP, EUS, PEG inläggningar och dränageinläggningar är exempel på våra vanligaste undersökningar och ingrepp. Vi gör även endoskopiska undersökningar på barn samt har en egen uppvakningsavdelning.  
 
Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att: assistera, sköta provtagning, ansvara för sedering och smärtlindring vid undersökningarna på enheten. Vi utför dagligen terapier såsom polypektomier, blödningsstillande behandling, ballongvidgning mm.  
 
Anställningsform:
Tillsvidare, 100%, må-fr  
 
Kvalifikationer:  
-Legitimerad sjuksköterska  
-Meriterande är erfarenhet av endoskopisk verksamhet och/eller akutsjukvård  
 
Personliga egenskaper:  
-Lugn, stabil med förmåga att fatta prioritera och fatta snabba beslut  
-Intresserad av människor och har förmåga att möta människor i svåra situationer  
-Kunna förena självständigt arbete med god förmåga att samarbeta  
Intervjuer sker fortlöpande under annonseringsperioden.
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Stina Malmgren Vårdenhetschef, tel 08-6163298  
 
Fackliga företrädare:  
Vårdförbundet Centra Söder  
Tel:070-484 33 10  
 
Övrig information:  
Södersjukhuset har visionen att vara ”hela livets sjukhus”. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Våra kompetenta och engagerade medarbetare ser till att vi lyckas leva upp till våra värdeord: att sätta patienten först, ha respekt för individen, undvika slöseri och ta samhällsansvar.   
 
Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.  
 
 
Referensnummer:
163335
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-16
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder

Kontaktpersoner

Stina Malmgren
Tel: 08-616 32 98
Till toppen Pil