Gå till innehåll
X

Psykolog till Sachsska barn- och ungdomsmottagningen i Handen

2019-05-14
Region Stockholm, Psykologer
Hos oss får du ett utvecklande och spännande arbete som psykolog.  
Du kommer att bedriva neuropsykiatriskt utredningsarbete för barn och ungdomar mellan 4 och 18 år.  
Vårt utredningsteam är ett interprofessionellt team med läkare och psykolog som samarbetar med skolor i tre kommuner. Din uppgift blir att göra neuropsykologiska utredningar och att aktivt ingå i teamarbetet.  
Tjänsten kan även innefatta att bedriva behandling inom ramen för första linjens uppdrag – psykisk ohälsa för barn och ungdomar 0-18 år.  
 
Du kommer att ha din arbetsplats på Sachsska barn-och ungdomsmottagningen i Handen. Mottagningen är belägen på Handens närsjukhus som ligger 20 minuter med pendeltåg från Södra Station. Hos oss finns läkare, sjuksköterskor, psykologer och medicinska sekreterare.  
Organisatoriskt hör vi till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset där det finns ytterligare två lokala utredningsteam. I psykologgruppen inom Sachsska är vi ca 10 psykologer som har nära samarbete med bland annat gemensam handledning och utvecklingsarbete.  
 
Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i våra team, på vår mottagning, inom Sachsska barn och ungdomsjukhuset samt med externa samarbetspartners.  
 
Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder  
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.  
 
Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.  
Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
 
Anställningsform:  
Tillsvidare
  
Arbetstid:  
Heltid                                  
  
Kvalifikationer:
Det här arbetet passar dig som tycker om att ha många och varierande kontakter. Du ska vara legitimerad psykolog sedan minst 2 år, och ha vana från utredningar av barn och ungdomar med neuropsykiatriska frågeställningar. Erfarenhet från skola och barn samt ungdomspsykiatri är en fördel.  
 
Personliga egenskaper:
Du ska kunna arbeta självständigt men även tycka om att arbeta i team.  
 
 
 
Referensnummer:
163366
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-14
 
Fackliga representanter:
Liisa Holtay, Sveriges Psykologförbund, 08-123 404 084

Kontaktpersoner

Kristina Blomkvist
Tel:
Till toppen Pil