Gå till innehåll
X

Kontaktsjuksköterska till mottagningen,vid Onkologiska kliniken, Södersjukhuset

2019-05-14
Region Stockholm, Sjuksköterskor onkologi
Är du sjuksköterska och intresserad av att vara med och utveckla vården för patienter med urologisk och gastrointestinal cancer?  Då har vi jobbet för dig!  
 
På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingen ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att möta förväntningar om en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.  
 
Onkologiska mottagningen utreder och följer upp patienter med tumörsjukdomar i alla stadier. Våra huvudgrupper som du kommer arbeta med är patienter med prostata och colon-rektal cancer. Du kommer att ingå i ett team av sjuksköterskor, läkare, undersköterska, dietister och kuratorer.  
 
Arbetsuppgifter
Mottagningssjuksköterskan arbetar också som kontaktsjuksköterska och är patientens kontaktlänk på kliniken. Du kommer att få ett både roligt, omväxlande och självständigt arbete. Du är den person patienterna vänder sig till i första hand gällande uppföljning, information, råd och stöd kring planerad och pågående behandlingar.  
 
Arbetsuppgifterna består till huvudsak att administrera och planera öppenvårdsmottagning. Du arbetar självständigt med daglig telefonrådgivning, träffar patienter i samband med läkarbesök och vid egna mottagningsbesök.  
 
Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram som ger dig en bra förståelse för vår verksamhet. Vi har påbörjat arbetet med att införa kompetensstegen för sjuksköterskor och kommer tillsammans med dig göra en individuell utvecklingsplan.  
Vi erbjuder dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after-works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.  
 
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  
 
Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Specialistutbildning eller erfarenhet av onkologi är meriterande.  
 
Personliga egenskaper
Du har förmåga att möta människor i kris då du i ditt arbete möter svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Du bör uppskatta att arbeta i en forskningsintensiv miljö och tycka om administrativt arbete. Du är empatisk och lyhörd och tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.  
 
Vi ser fram mot din ansökan!  
 
 
Referensnummer:
163373
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-09
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tfn 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Gry Tigerstedt
Tel: 086164404
Till toppen Pil