Gå till innehåll
X

Forskningssjuksköterska/Specialistsjuksköterska till Anestesiavdelningen

2019-05-15
Region Stockholm, Sjuksköterskor anestesi
Nu har du chansen att få dela din tjänst som forskningssjuksköterska och specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård och arbeta 50 % i respektive roll.   
 
Snart flyttar vår verksamhet in i Södersjukhusets nya, toppmoderna operationsbyggnad! Vi söker nu en forskningssjuksköterska som vill vara en del av vårt härliga och professionella team: Välkommen med din ansökan! 
 
Anestesiavdelningen tillhör verksamhetsområde Anestesi och Intensivvård. Inom verksamhetsområdet finns även Iva, Smärtmottagning och Steriltekniskt centrum. Totalt är vi ca 400 medarbetare inom verksamhetsområdet. Under hösten 2019 flyttar vår verksamhet in i toppmoderna lokaler i Södersjukhusets nya operationsbyggnad. Ny och effektiv teknisk utrustning ger förutsättningar för rationella flöden och arbetsprocesser med hög kvalitet och förbättrad arbetsmiljö för våra medarbetare.     
 
På anestesiavdelningen bedriver vi ett aktivt patientsäkerhetsarbete och har regelbundet teamträningar och simuleringar för all personal. Vi värnar om att avsätta tid för kvalitets- och utvecklingsarbete och utbildningar. Våra medarbetare är duktiga handledare för studenter, forskare och nystanställda. Vi har infört Region Stockholms kompetensstege, där du som medarbetare kan göra karriär inom din specialitet.   
 
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.   
 
Arbetsuppgifter: 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus med stora patientflöden och som därmed ger goda förutsättningar för att bedriva klinisk forskning. Forskningssjuksköterskan är en nyckelperson för att bedriva kliniska studier. Tillsammans med forskarna och den kliniska personalen är du med och driver klinikens studier.  
 
Du kommer att arbeta mycket tillsammans med klinikens andra forskningssjuksköterska, klinikens forskare och vår FoUUi-ansvariga läkare. På Södersjukhuset finns ett nätverk för forskningssjuksköterskor där du kommer att ingå.   
 
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård. 50 % tjänstgöring som forskningssjuksköterska dagtid och 50 % som anestesisjuksköterska. Under sommarmånaderna kan 100 % kliniks tjänstgöring bli aktuellt.   
 
Kvalifikationer: 
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom anestesisjukvård med magisterexamen. 
Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. 
 
Meriterande är om du har erfarenhet av att genomföra kliniska studier och/eller läkemedelsprövningar. 
 
Personliga egenskaper: 
För att lyckas i ditt uppdrag så tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att vid oförutsedda händelser anpassa dina arbetsuppgifter.   
Du har en god kommunikationsförmåga till såväl patienter som medarbetare.  
 
Kontaktpersoner:
Anna Scheibe  
Vårdchef 
08-616 22 32  
 
Maria Cronhjort 
FoUUi-ledare 
08-616 29 65 
 
Övrigt:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.  
 
 
Referensnummer:
163398
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-04
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet: Johanna Palmqvist, 08-616 13 53

Kontaktpersoner

Anna Scheibe
Tel: 08-616 22 32
Till toppen Pil