Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterskor natt till avd 57 och avd 67 Kirurgi, Södersjukhuset

2019-05-29
Region Stockholm, Sjuksköterska
Är du sjuksköterska, vill jobba natt och är intresserad av kirurgi? Kom och "prova på jobba" hos oss en natt, få känna på Södersjukhusets härliga atmosfär och spännande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du vill driva utvecklingsarbete och ha egna ansvarsområden.
 
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik ligger på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.
 
Om jobbet 
Verksamhetsområdet Kirurgi på Södersjukhuset ligger i framkant med bred kirurgisk verksamhet. Vi arbetar bl. a. med robot och laparoskopisk kirurgi. 
 
Avdelning 57 har 23 vårdplatser och inriktning kärl- och allmänkirurgi samt bröstcancerpatienter. Verksamheten kännetecknas av en stabilitet, hög produktion och ett aktivt utvecklingsarbete. Teamet leds av en erfaren vårdenhetschef. 
 
Avdelning 67 har 18 vårdplatser och har den största kirurgin på kliniken med kolorektal kirurgi. Avdelningen har också support av stomisjuksköterska, kontaktsjuksköterska, dietister och kuratorer på Kirurgmottagningen. Teamet  coachas av en nyrekryterad vårdenhetschef med gedigna ledaregenskaper.
 

Se din blivande kollega berätta om jobbet HÄR

 
Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med enhetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och bemanningsassistent. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att trivas på jobbet! 
 
Vi söker dig som
 
•Är utbildad Sjuksköterska 
 
Vi ser gärna en mix av erfarna och nyexaminerade sjuksköterskor för att skapa en rolig och utvecklande dynamik i teamet. För att lyckas i rollen tror vi att du har mycket energi och en vilja att jobba med förändringsarbete. Vidare är du: 
 
•Duktig på att snabbt skapa nya relationer med patienter och kollegor 
•Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och rak kommunikation 
•Hos dig finns en god attityd och ett stort lösningsfokus 
 
Anställning 
Tillsvidareanställning som sjuksköterska/natt med start så snart som möjligt. Du jobbar på schema, där arbetstiden heltid är 32,20 timmar/vecka . Vi tillämpar kompetensbaserad lönesättning. Vi värnar mycket om våra medarbetares hälsa och erbjuder både friskvårdsbidrag och friskvårdstimme samt gratis träning på vårt egna Hälsoteam.
 
Vi är i startgroparna att implementera en kompetensmodell för sjuksköterskor och det finns mycket kompetensutveckling med utbildningar och konferenser. Hos oss finns det även möjlighet att ansöka om betald specialistutbildning.
 
Vid frågor om tjänsten kontakta vårdenhetschef avd 57 Anne-Charlotte Brauer tel: 08-616 24 17 eller vårdenhetschef avd 67 Maria Thabert 072-569 42 43. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! 
 
Välkommen till oss på Södersjukhuset! 
 

 
Referensnummer:
163474
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder: 070-4843310

Kontaktpersoner

Anne-Charlotte Brauer
Tel: 08-6162417