Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Kirurgmottagningen

2019-06-05
Region Stockholm, Sjuksköterska
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.  
Verksamhetsområde kirurgi är en av de tre största aktörerna inom kolorektalkirurgi i Stockholm. Hos oss kommer du att vara delaktig i olika studier och vi arbetar med kvalitets- och utvecklingsarbete. Nu stärker vi upp teamet med en sjuksköterska/kontaktsjuksköterska. Låter det spännande? Läs mer!  
 
Om tjänsten  
Som Sjuksköterska hos oss på Kirurgmottagningen arbetar du i ett högt tempo där det finns möjlighet att påverka och utvecklas. Vi arbetar interprofessionellt i team med patienter med kolorektalcancer, proktologiska sjukdomar, divertikulit och inflammatoriska sjukdomar. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att trivas på jobbet!  
Huvuddelen av dina arbetsuppgifter kommer att vara som kontaktsjuksköterska. Du kommer bl. a. att:  
• Delta vid läkarbesök  
• Telefonrådgivning  
• Assistera vid flexibla skopier och rektoskopier  
• Utföra sedvanliga uppgifter för kontaktsjuksköterskor som tex. psykosocialt stöd till patient och anhörig, planera vårdkedjan och stå för kontinuitet  
 
I rollen ingår också att hantera väntelistor, remisser och kvalitetsregister. Delta i MDT-konferenser. Vi arbetar enligt standardiserat vårdförlopp (SVF) för kolorektalcancer. Stor del av arbetet är administrativt. Läs mer om vad det innebär att vara kontaktsjuksköterska på www.cancercentrum.se
 
Vi söker dig som  
• Är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet,  
• Det är meriterande om du har erfarenhet av kolorektalkirurgi och/eller har jobbat som kontaktsjuksköterska  
• Har du tidigare arbetat i Orbit 5, Tele Q och TakeCare är det en fördel  
 
Om du är flexibel, positiv och tycker om att arbeta i team såväl som självständigt tror vi att du kommer trivas hos oss. Du är en god organisatör och planerar ditt arbete för patientens bästa. Samtidigt tycker du om att bidra till verksamhetens utveckling. Vi erbjuder att gå kontaktsjuksköterske utbildningen.
 
Anställning  
Tillsvidareanställning, dagtid 40h/v mån-fre och ledig röda dagar. Start så snart som möjligt och kompetensbaserad lönesättning.  
 
Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag och gratis träning på vårt egna Hälsoteam. Vi är i startgroparna att implementera en kompetensmodell för Sjuksköterskor och det finns mycket kompetensutveckling med utbildningar och konferenser.  
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Pia Andersson tel:08 616 23 02, mobil 070-484 9773 eller kontaktsjuksköterska Jenny Johansson 08-616891eller sjuksköterska Bastian Jansson Grönwald 08-6166843.  
Skicka in din ansökan redan idag!
 
Välkommen till oss på Södersjukhuset!  
 
 
Referensnummer:
163761
 
Sista ansökningsdatum:
2019-06-30
 
Fackliga representanter:
Charlotta Nilsson, Vårdförbundet, 08-616 18 23

Kontaktpersoner

Pia Andersson
Tel: