Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Vi söker ögonsjuksköterska till Södersjukhuset

2019-06-20
Region Stockholm, Sjuksköterskor ögon

Ögonkliniken söker en sjuksköterska med ambition att utvecklas inom ögonsjukvården och med en positiv inställning till förändringsarbete. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är serviceinriktad gentemot patienterna, en lagspelare i vårdteamet och tycker om att ta egna initiativ.

Ögonmottagningen är en öppenvårdsmottagning med akutverksamhet dagtid. Vi tar emot ca 25000 besök om året och vi är 34 medarbetare. Journal och bokningssystem är datoriserad.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska kombinerar du omvårdnad med arbete med högteknologiska metoder för undersökning och mätningar av ögat och synen. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med bl.a. synfält, OCT och förberedelser till olika läkarundersökningar. Intravitreala injektioner i steril miljö utgör en stor verksamhet på kliniken.

Du kommer att arbeta med egna mottagningar och i team vilket innebär att arbetet ibland sker helt självständigt och ibland i ett nära samarbete med ögonläkare.

Personlig inskolning planeras.

Anställningsform:

Dagtid, Heltid 40 tim/v, måndag – fredag

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är ögonsjuksköterska.

Personliga egenskaper:

På Södersjukhuset arbetar vi efter vår värdegrund; För patienten - med patienten. Du som söker har värderingar som stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset.

Övrig information:

Anställda på Södersjukhuset har möjlighet till flex och en timmes friskvård per vecka på arbetstid och bidrag till annan friskvårdsaktivitet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

 


 
Referensnummer:
163996
 
Sista ansökningsdatum:
2019-07-19
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Lena Langenfors
Tel: 08-616 37 29