Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Specialistsjuksköterska inom anestesi till anestesiavdelningen

2019-06-27
Region Stockholm, Sjuksköterskor anestesi
Snart flyttar vår verksamhet in i Södersjukhusets nya, toppmoderna operationsbyggnad! Vi söker därför fler anestesisjuksköterskor som vill vara en del av vårt härliga och professionella team: Välkommen med din ansökan!
 
Anestesiavdelningen tillhör verksamhetsområde Anestesi och Intensivvård. Inom verksamhetsområdet finns även Iva, Smärtmottagning och Steriltekniskt centrum. Totalt är vi ca 400 medarbetare inom verksamhetsområdet. Under hösten 2019 flyttar vår verksamhet in i toppmoderna lokaler i Södersjukhusets nya operationsbyggnad. Ny och effektiv teknisk utrustning ger förutsättningar för rationella flöden och arbetsprocesser med hög kvalitet och förbättrad arbetsmiljö för våra medarbetare.    
 
På anestesiavdelningen bedriver vi ett aktivt patientsäkerhetsarbete och har regelbundet teamträningar och simuleringar för all personal. Vi värnar om att avsätta tid för kvalitets- och utvecklingsarbete och utbildningar. Våra medarbetare är duktiga handledare för studenter, forskare och nystanställda. Oavsett om du är helt ny specialistsjuksköterska, eller erfaren specialistsjuksköterska så erbjuder vi dig en introduktion som är anpassad efter dina individuella behov och kunskaper. Vi har infört Region Stockholms kompetensstege, där du som medarbetare kan göra karriär inom din specialitet.  
 
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast  
  
Arbetsuppgifter:  
På anestesiavdelningen arbetar du i nära samarbete med Södersjukhusets alla operationsavdelningar samt övriga verksamhetsområden. Förutom att vi arbetar anestesiologiskt bistår vi hela sjukhuset vid larm och akuta åtgärder, behandling på vårdavdelningar och akutmottagningar samt deltar vid transporter av patienter till andra sjukhus, när det så behövs. Vi söver både vuxna och barn.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning heltid alt. deltid. Veckoarbetstid 38:15 dag, kväll samt helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 
 
Kvalifikationer:  
• Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesisjukvård, magisterexamen meriterande.  
 
Personliga egenskaper:  
• Har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga  
• Har god förmåga att arbeta i team, förenat med självständigt arbete  
• Är positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd  
• Är strukturerad och kan prioritera  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  
 

 
Referensnummer:
164126
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet: Johanna Palmqvist, 08-616 28 38

Kontaktpersoner

Anna Scheibe
Tel: 08-616 22 32