Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Undersköterska till Öron-Näsa-Hals-verksamheten, Medicinmottagningen!

2019-07-04
Region Stockholm, Undersköterskor

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag, gratis träning på vårt egna Hälsoteam och tillgång till en personalmatsal med fantastisk utsikt och bra priser. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en kompetent och engagerad undersköterska som i första hand skall hjälpa till att assistera Öron-Näsa-Hals-konsulten men även ansvara för övrigt förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på mottagning. I arbetet ingår exempelvis att assistera vid undersökningar och mindre operationer, instrumenthantering, provtagning, kontakt med leverantörer och tekniker. ÖNH-verksamheten är en konsultverksamhet som arbetar över hela Södersjukhuset både inom barn- och vuxenvården med patienter inom slutenvården, akuten, IVA och operation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flera års erfarenhet inom ÖNH eller likvärdig verksamhet/arbetsuppgifter som vi bedömer är relevanta. Du har goda kunskaper inom hygien och instrumenthantering.

Personliga egenskaper:

Vi ser att du är ansvarstagande, engagerad och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständig med god förmåga att prioritera och fatta beslut. Du är lyhörd, stresstålig och serviceinriktad. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och besitter en god och administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare heltid, 40h/v, dagtid måndag-fredag.

Tillträde snarast

 

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan endast via vår hemsida.

 

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef: Annika Ahlén

Tel: 08-616 31 30, 072-599 38 81

 

Facklig företrädare:

Kommunal

Tel: 08-616 1683  

 

 
Referensnummer:
164201
 
Sista ansökningsdatum:
2019-07-21
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Annika Ahlén
Tel: 08-616 31 30