Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Vill du vara med och utveckla Södersjukhusets patientmåltider?

2019-07-03
Region Stockholm, Kockar, kokerskor

Södersjukhusets moderna kök för tillagning av patientmåltider har varit igång sedan våren 2018. Vi söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa att fortsätta att utveckla sjukhusets framgångsrika måltidskoncept med patienten i fokus.

Sjukhusets mål är att måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom vårt måltidskoncept som innebär en stor valfrihet och flexibilitet för patienten och vården. Patientmåltiderna lagas från grunden med råvaror av hög kvalitet. Stor vikt läggs vid en minskad klimatpåverkan i hela kedjan såsom minskade transporter, medvetna livsmedelsval och ett minskat matsvinn. Måltidsservice består av 17 medarbetare. Vi söker nu efter en enhetsledare med ledaregenskaper, som har ett brinnande intresse för mat och matlagning och som ser helheten runt förädling av råvaror gällande både smak, utseende, kvalité och innovation.

Arbetsuppgifter:
Som enhetsledare kommer du att leda ett team av kockar och köksbiträden i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta operativt samt utveckla de logistikflöden som finns på Måltidsservice. Du ska bidra till arbetsglädje och främja alla medarbetares deltagande i utvecklingen av Måltidsservice.

Du kommer tillsammans chefen för Måltidsservice och sjukhusets strategiska måltidsutvecklare aktivt arbeta med att följa upp och utveckla måltiderna enlig Sös värdegrund, kvalitetsmått och mål med patientnyttan i fokus. Vid kortare frånvaro av chef går du in som tf. chef.

Du kommer även att delta i olika forum för att lyfta matens betydelse både internt och externt. Tillsammans med hela teamet inom Måltidsservice bidrar du till att stärka Sös varumärke och att höja statusen på den offentliga måltiden.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid 40 tim/vecka i din grundbefattning med ett tidsbegränsat uppdrag som enhetsledare.

Lön enligt överenskommelse

Tillträde efter överenskommelse

Sista ansökningsdag 2019-08-16

Kvalifikationer:
Vi ser att du har utbildning från hotell och restaurangskola eller likvärdig utbildning, du har minst tre (3) års arbetslivserfarenhet inom restaurang eller storhushåll.

Vi ser gärna att du har erfarenhet med att leda en arbetsgrupp och har arbetat med råvaruinköp. Erfarenhet av att arbeta i kostdatasystem och erfarenhet av matlagning enligt cook chillmetoden är meriterande.

Goda kunskaper i svenska gällande tal och skrift är ett krav, samt goda kunskaper inom Officepaketet.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är engagerad, nyskapande, flexibel och lyhörd för verksamhetens behov. Du ska ha goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga, ha lätt för att samarbeta med andra och vara beredd på att genomföra förändringar.

För att nå dina mål arbetar du aktivt med att motivera och inspirera dina kollegor så att ni tillsammans når era mål. För oss är det en självklarhet att du är en serviceinriktad, driven och kundorienterad person.

Information om tjänsten lämnas av:
Chef Måltidsservice, Håkan Lundholm svarar på frågor om tjänsten fr o m den 5 augusti tel 08-616 49 21  

Fackliga företrädare:
Kommunal Södersjukhusets expedition
tel:08-616 16 83

Övrig information
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så kommer du få ett mycket intressant omväxlande och självständigt arbete på en arbetsplats som alltid har patientens bästa framför ögonen.

 

 
Referensnummer:
164221
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-18
 
Fackliga representanter:
Kommunal Södersjukhusets expedition

Kontaktpersoner

Håkan Lundholm
Tel: 08-616 49 21