Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Södersjukhuset

2019-07-03
Region Stockholm, Undersköterskor

Vi söker nu en undersköterska till ortopedmottagningen som har intresse för att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare. Ortopedmottagningen ingår i verksamhetsområde Ortopedi som förutom mottagningen, består av två akutvårdsavdelningar, en elektiv vårdavdelning och en operationsavdelning. Vi arbetar aktivt med patientsäkerhetsfrågor och att ständigt öka vårdkvaliteten.

Arbetsuppgifter
Hos oss på ortopedmottagningen handläggs patienter med besvär och skador i rörelseapparaten. Årligen kommer ca 18 500 patienter på nybesök eller återbesök. Arbetet på ortopedmottagningen innefattar bland annat att assistera vid läkarmottagningar, telefonkontakt via TeleQ, gipsning, tidsbokning och kassa. Att arbeta som undersköterska på ortopedmottagningen innebär mycket varierande arbetsuppgifter och samarbete med många olika yrkeskategorier. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.  

Anställningsform
Tillsvidare anställning 100%, måndag till fredag, schemalagd arbetstid. Tillträde 191001 eller efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet från ortopedisk verksamhet, mottagningsverksamhet och gipserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt engagemang och en god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad och prestigelös. Du har respekt för individen med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  Intervjuer och tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.
I denna rekrytering kan en provanställning komma att bli aktuell.

Vi ser fram emot din ansökan!   

Mer information av tjänsten lämnas av Anna Primér, Tf vårdenhetschef ortopedmottagningen.  

Fackliga företrädare: 
Kommunal 08-616 10 00 vx

 
Referensnummer:
164224
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-25
 
Fackliga representanter:
Kommunal 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Lisbeth Månsson
Tel: 08-616 17 12