Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Trygg och prestigelös sjuksköterska till Kardiologen, Södersjukhuset

2019-08-08
Region Stockholm, Sjuksköterska
Vi söker dig som vill förändra andra människors liv!
 
Vi erbjuder
Vi på Kardiologen söker dig som vill vara med och skapa en kvalitetssäker patientvård för våra hjärtpatienter. Vi erbjuder en gemensam introduktionsdag som sedan följs av en väl planerade introduktionsveckor, skräddarsydd helt efter dina behov och färdigheter. Vi vill att du ska känna dig trygg i att utföra ditt arbete på bästa sätt för våra hjärtpatienter.  
 
Du kommer även tillhöra en mentorsgrupp för nya sjuksköterskor som syftar till att du ska känna dig trygg i att kunna lyfta dina tankar och funderingar tillsammans med andra. Under din introduktionsperiod har du regelbundna uppföljningar med din mentor/omvårdnadsledare. 
 
När det gäller klinikens kvalitetsarbete kommer du få vara en del i vårt utvecklingsarbete av personcentrerad vård och i vikten av multiprofessionella team.  
 
Kardiologen på Södersjukhuset ligger i framkant både inom omvårdnad och medicinsk behandling.  
 
Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och träningspass. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. 
 
Om tjänsten
Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innebär kvalificerad vård av patienter med olika former av akuta hjärtproblem.  
 
Då vi har tre avdelningar ger vi dig möjlighet att prova på arbeta på någon av våra andra avdelningar och på så vis bygga på din kompetens inom kardiologi. Våra profileringar är i huvudsak arytmier, akut koronart syndrom och hjärtsvikt. Avdelningarna har telemetri och ST-övervak. Det finns också möjligheter att rotera in på vårt PCI-lab och HIA.  
 
Hos oss satsar vi mycket på kompetensutveckling. Vi har stegutbildningar (1-3) i kardiologi. Där steg 1 är basal kardiologisk omvårdnad och steg 3 en djupdykning i ämnet. Vi har också arytmiutbildningar på olika nivåer och många andra interna utbildningar.  
 
Vi förstår vikten av en god arbetsmiljö och förutom en gedigen introduktion med mentorskap lägger vi därför stort fokus på att få till en bra schemaläggning och möjlighet till daglig reflektion. 
 
Vi söker
Du är leg. sjuksköterska och har förmåga att samarbeta och visa respekt för dina medmänniskor. Du har ett reflekterande förhållningssätt och är en ansvarstagande person. Vi söker helt enkelt dig med rätt inställning till arbetet.
 
Vi söker dig som önskar arbeta treskift alternativt enbart nätter. 
 
Anställningsform
Tillsvidare eller enligt dina önskemål.
 
Intresserad? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi behöver fler som dig!
 
Referensnummer:
164275
 
Sista ansökningsdatum:
2019-09-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, vxl. 08-616 13 03

Kontaktpersoner

Eva Kristensen
Tel: 08-616 32 23
Catharina Jornert
Tel: 08-616 34 81
Helén Skogsberg
Tel: 08-616 21 51