Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Ekonomiadminstratör

2019-07-23
Region Stockholm, Övriga administratörer
Södersjukhuset AB är ett akutsjukhus med ansvar för specialiserad akut och planerad sjukvård huvudsakligen inom Region Stockholms södra delar. Södersjukhuset arbetar också med forskning specialiserat på de stora folksjukdomarna, som till exempel diabetes, hjärt-/kärlsjukdomar och höftfrakturer. Här får cirka 125 000 patienter varje år akut hjälp med alltifrån benbrott till hjärtinfarkter.  
 
Till Södersjukhusets AB söker vi nu en kunnig ekonomiadminstratör med vilja och driv. Tjänsten är placerad på ekonomiavdelningens redovisningssektion. Du kommer att ingå i ett redovisningsteam och arbeta nära redovisningschefen. Du kommer att ha kontakter med Södersjukhusets olika verksamheter.  
 
Tjänsten är placerad i Reskontragruppen som arbetar med leverantörsfakturor. Arbetet innebär också att vara ett stöd i fakturafrågor gentemot verksamheten. Du kommer att tillsammans med reskontragruppen arbeta aktivt med att utveckla vår verksamhet kring fakturahantering.  
 
Personliga egenskaper  
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en glad, framåt person. Som tar stort eget ansvar och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har ett analytiskt förhållningsätt och att arbeta med förbättringar och är gärna med inspirerar till nya sätt att arbeta. Du jobbar självständigt, men även konsultativt och att då ta ett användarperspektiv när det behövs.  
 
Kvalifikationer  
Du har flerårig erfarenhet av att arbetat som ekonomiadministratör. Minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig sektor eller stort företag. Utbildning med inriktning mot redovisning/bokföring. God förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av ekonomisystemet Raindance.
 
Tjänsten är en heltids- och tillsvidareanställning och vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.
 
Urval och intervjuer sker löpande under hela processen.  
 
Mer information  
Eilert Stensson  
Redovisningschef  
Tfn 070-7542001  
eilert.stensson@sll.se  
 
Fackliga representant:  
SACO, Sverker Forsberg 08-616 10 05   
 
 
Referensnummer:
164454
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-31
 
Fackliga representanter:
SACO, Sverker Forsberg

Kontaktpersoner

Eilert Stensson
Tel: