Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Undersköterska

2019-07-31
Region Stockholm, Undersköterskor

Anestesiavdelningen tillhör verksamhetsområde Anestesi och Intensivvård. Inom verksamhetsområdet finns även IVA, Smärtmottagning och Steriltekniskt centrum. Totalt är vi ca 400 medarbetare inom verksamhetsområdet. Under hösten 2019 flyttar vår verksamhet in i toppmoderna lokaler i Södersjukhusets nya operationsbyggnad. Ny och effektiv teknisk utrustning ger förutsättningar för rationella flöden och arbetsprocesser med hög kvalitet och förbättrad arbetsmiljö för våra medarbetare.    

På anestesiavdelningen bedriver vi ett aktivt patientsäkerhetsarbete och har regelbundet teamträningar och simuleringar för all personal. Vi värnar om att avsätta tid för kvalitets- och utvecklingsarbete och utbildningar. Våra medarbetare är duktiga handledare för studenter, forskare och nystanställda.

Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.  

Arbetsuppgifter:  

På anestesiavdelningen arbetar du i nära samarbete med Södersjukhusets alla operationsavdelningar samt övriga verksamhetsområden. Förutom att vi arbetar anestesiologiskt bistår vi hela sjukhuset vid larm och akuta åtgärder, behandling på vårdavdelningar och akutmottagningar samt deltar vid transporter inom sjukhuset.

Arbetetuppgifterna som undersköterska består bland annat av att bistå vid uppläggningar, bedövningar och transporter av patienter samt hantera och rengöra medicinskteknisk utrustning. I arbetet ingår även viss tjänstgöring på uppvakningsavdelningen.

Anställningsform:  Tillsvidareanställning heltid alt. deltid. Veckoarbetstid 37:00 med dag, kväll samt helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vi söker dig som:  

  • Har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga  
  • Har god förmåga att arbeta i team, förenat med självständigt arbete  
  • Är positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd  
  • Är strukturerad och kan prioritera  
  • Är intresserad av medicinsk teknik

Kvalifikationer:  

Krav:

3-årigt omvårdnadsprogram med inriktning akutsjukvård eller motsvarande.

Minst 3 års yrkeserfarenhet inom akutsjukvård gärna inom anestesi- , operation- eller intensivsjukvård.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

  

Övrig information: 

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
164559
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-25
 
Fackliga representanter:
Kommunals expedition 08-6161683

Kontaktpersoner

Margareta Boström
Tel: 08-616 22 70
Anna Scheibe
Tel: 08-616 22 32