Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterska/barnsjuksköterska till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2019-08-06
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stockholms mest familjära barn- och ungdomssjukhus!

På avdelning 64 och 74, som är en del av Akutvårdssektionen, vårdas barn och ungdomar upp till 18 års ålder med skiftande diagnoser och vårdbehov. De vanligaste inläggningsorsakerna är infektioner och andningsbesvär, framförallt under vinterhalvåret. Utöver det vårdar vi långvarigt sjuka barn med diabetes, anorexia och mag- och tarmsjukdomar. Längre medicinska utredningar förekommer. Vi har även kirurgiska uppdrag.

Det breda åldersspannet innebär stora möjligheter att utveckla din kommunikation, flexibilitet och kreativitet. Variationen av diagnoser ger även möjlighet till ökad kunskap om sjukdomstillstånd hos barn och ungdomar samt en utvecklad förmåga att möta familjer i olika situationer.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Anställningsform:
Tillsvidare

Arbetstid;
Heltid

Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska. Minst ett års erfarenhet som sjuksköterska är ett krav.

Personliga egenskaper;
Engagerad, nyfiken, kreativ samt god organisations- och samarbetsförmåga.

 

 
Referensnummer:
164618
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-27
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Petra Lidbeck, avdelning 74, tel 08-616 12 74

Kontaktpersoner

Rebecka Mattiasson
Tel: 08-616 45 17