Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Undersköterska till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2019-08-06
Region Stockholm, Undersköterskor

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stockholms mest familjära barn- och ungdomssjukhus!

På avdelning 64, som är en del av Akutvårdssektionen, vårdas akut barn och ungdomar från 0 till 18 års ålder med akuta tillstånd. De vanligaste inläggningsorsakerna är infektioner och andningsbesvär, framförallt under vinterhalvåret. Utöver det vårdar vi långvarigt sjuka barn med exempelvis anorexia. Längre medicinska utredningar förekommer. Vi har även kirurgiska uppdrag.

Det breda åldersspannet innebär stora möjligheter att utveckla din kommunikation, flexibilitet och kreativitet. Variationen av diagnoser ger även möjlighet till ökad kunskap om sjukdomstillstånd hos barn och ungdomar samt en utvecklad förmåga att möta familjer i olika situationer.

Avdelning 64 tillämpar parvård vilket innebär att undersköterska och sjuksköterska tillsammans planerar, utför och utvärderar sitt dagliga arbete. Som undersköterska har du ansvar för den basala omvårdnaden och har en viktig roll när det gäller att observera och rapportera symtom, reaktioner och förändringar i patientens hälsotillstånd. I arbetsuppgifterna ingår även hantering av medicinteknisk apparatur, kapillär och venös provtagning samt sondsättning och sondmatning.

Vi söker dig som vill arbeta dag och kväll 75-100 %. Arbetstidsmodellen på avdelning 64 är fast rad.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder

akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Tillträde och omfattning efter överenskommelse.

Arbetstid:
Heltid

Kvalifikationer:
Barnsköterska eller undersköterska med erfarenhet av sjukhusvård, gärna inom barn- och ungdomssjukvård. Genomförd barnspecialistundersköterskeutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper:
Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, organisationsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.

 

 
Referensnummer:
164626
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-27
 
Fackliga representanter:
Kommunals expedion, Södersjukhuset, tel 08- 616 16 83

Kontaktpersoner

Ann-Marie Bernsveden
Tel: 08-616 40 95