Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Undersköterska till lungmedicin, Södersjukhuset!

2019-08-07
Region Stockholm, Undersköterskor
Är du en Undersköterska som vill börja jobba på en av Södersjukhuset mest välfungerande vårdavdelningar? Har du ett stort intresse för högspecialiserad lungmedicinsk vård? Då har du kommit rätt!
 
Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största internmedicinska klinik, med ca 600 anställda, 8 vårdavdelningar, medicinmottagning och omfattande verksamhet vid akutmottagningen. Avdelning 82 är vår lungmedicinska vårdavdelning där samtliga patienter vårdas i enkelsalar. På avdelningen finns patienter med allt från grav KOL, empyem eller pneumothorax till patienter med lungfibros. Behandlingarna inkluderar ofta många tekniska moment och apparater, liksom akuta läkemedelsbehandlingar.   
 
Arbetsuppgifter
En lungmedicinsk vårdavdelning vårdar patienter med olika typer av infektioner i lungvävnaden. På avdelningen vårdas även patienter som är i behov av noninvasiv ventilatorbehandling. Vår avdelning har 24 vårdplatser och i varje team om sex patienter ingår en sjuksköterska och en undersköterska. Hos oss arbetar du tvåskift (dag, kväll och helg). Det kan även röra sig om enstaka nattpass.
 
Vi erbjuder
Hos oss arbetar sedan flera år tillbaka en stabil arbetsgrupp som består av endast ordinarie personal och ingen externbemanning. På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans den bästa och roligaste arbetsplatsen.

Som undersköterska hos oss får du minst 2 veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram.

 
Kvalifikationer
Utbildad undersköterska. Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. För att du ska vara intressant att kalla till en anställningsintervju måste du ha erfarenhet av akutsjukvård.
 
Anställningsform

Timanställning

 

Välkommen med din ansökan!

 
 
 
 
Referensnummer:
164643
 
Sista ansökningsdatum:
2019-08-18
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Johan Åslinder
Tel: