Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Överläkare i Kärlkirurgi, verksamhetsområde Kirurgi

2019-08-16
Region Stockholm, Specialistkompetenta läkare

Om jobbet

Vi söker dig som är specialist i kärlkirurgi som kan och vill utveckla vår endovaskulära verksamhet i nära samarbete med våra yngre kollegor och interventionsradiologer. Du gillar att handleda och har lätt att samarbeta prestigelöst.

Vi bedriver endoverksamhet dagligen och har tre operationsdagar i veckan, naturligtvis med möjligheter till hybridingrepp. Vi disponerar en stor vårdavdelning.

Du kommer ingå i Stockholms kärlkirurgiska jour (delas med Karolinska sjukhuset) såsom interventionsjour och bakjour (beroende på kompetens).

Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling tack vare stora patientvolymer och (om man så önskar) aktiv forskning. Det kliniska arbetet utmärks av smidighet och korta beslutsvägar.

Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Du måste kunna skriva och göra dig förstådd på Svenska.

Om teamet

Vårt team består av 7 specialister (varav 2 interventionella radiologer) och 3 ST-läkare. Vi har ett prestigelöst arbetssätt och vi tror på en ”team-känsla” där alla ställer upp för alla. Tillväxten är god med ett stort antal mycket duktiga yngre ST-läkare/kärlkirurger.

Om forskningen

Vi har en egen forskargrupp SOSVASC - http://ki.se/kisos/sosvasc - om intresse för forskning finns men det är inget krav.

Utbildning

Vi är en universitetssjukhusenhet och utbildning på alla nivåer ingår som en naturlig del i alla medarbetares vardag.

Anställning

Tillsvidareanställning som överläkare med kompetensbaserad lönesättning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande sektionschef Peter Gillgren tel: 070-484 10 85. Välkommen att skicka in din ansökan senast 19-11-01. Bifoga CV, bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen och särskild meritförteckning för läkare(www.sodersjukhuset.se/jobb karriär och utveckling, läkare, meritförteckning) och gärna ett personligt brev till peter.gillgren@sll.se eller Birgit Norman Wendin, HR partner vo Kirurgi, Södersjukhuset, 118 83 Stockholm (birgit.norman-wendin@sll.se)

Facklig företrädare: Läkarförbundet, Jonas Malmstedt mobil 070-0038457

Välkommen till oss på Södersjukhuset!

 

 
Referensnummer:
164824
 
Sista ansökningsdatum:
2019-11-01
 
Fackliga representanter:
Läkarförbundet 070-0038457

Kontaktpersoner

Peter Gillgren
Tel: