Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

PCI-sjuksköterska till koronarintervention, Södersjukhuset

2019-08-21
Region Stockholm, Sjuksköterska

Vill du bli en av Sveriges skickligaste PCI-sjuksköterskor?

Bra, då är du rätt för oss när vi nu söker dig till ett av landets ledande centra för koronarintervention. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljö där patientens vårdbehov och säkerhet alltid är ett prioriterat område.

Arbetsuppgifter:

I vårt uppdrag ingår att utföra avancerade undersökningar/interventioner och vi arbetar i nära samverkan med övriga enheter inom Kardiologen. Vi söker dig som gillar utmaningar och vill vara med och arbeta i vårt tvärprofessionella specialistteam. Vår verksamhet består av både elektiva och akuta patienter.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra arbetssätt. Arbetet hos oss är omväxlande, utvecklande och innefattar allt från mottagningsarbete på vår dagverksamhet till att assistera sterilt under avancerade undersökningar. Vi roterar dagligen internt på de olika arbetspositionerna vilket ger en stor variation i arbetsuppgifterna. Detta resulterar även till en gemensam helhetsbild av verksamheten.

Du kommer att få en individuellt anpassad inskolning i högteknologisk miljö och i nära samarbeta med mycket kompetenta och trevliga kollegor. Vårt mål är att du ska känna dig trygg i din yrkesroll hos oss!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, dagtid med beredskapstjänstgöring i hemmet. Veckoarbetstid 36,20. Vi har verksamhet på jourtid (kväll, natt och helg) men då enbart akut verksamhet. Beredskapstid sker i hemmet under jouren med en inställelsetid på 30 min.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Du har några års erfarenhet av akut hjärtsjukvård och/eller arbete på PCI-lab. Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt, samt bidrar med din kunskap och entusiasm. En förutsättning för att klara arbetet är att du trivs i variationen av att ta snabba beslut för att i nästa stund hålla patientens hand och sprida lugn och trygghet.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kardiologi. Du ska kunna arbeta självständigt samt även i grupp. Du ska vara flexibel, engagerad, ansvartagande och öppen för nya idéer.

Vi ser fram emot att höra mer om dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

 

 
Referensnummer:
164894
 
Sista ansökningsdatum:
2019-10-06
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, tfn 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Cecilia Martin-Löf
Tel: 08-616 30 89