Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterska med specialistkompetens inom pacemaker, Vo kardiologi, Södersjukhuset

2019-08-27
Region Stockholm, Sjuksköterska

Med Stockholms största kardiologiska verksamhetsområde erbjuder vi våra patienter en komplett hjärtsjukvård och en bred kompetensbas för våra medarbetare. Här har du möjligheten att bli en av våra kompetenta och engagerade medarbetare.

Verksamhetsområde Kardiologi har cirka 400 medarbetare. På pacemakerenheten utförs cirka 500 nyimplantationer av pacemakers, ICD, CRT och ILR samt dosbyten varje år. På vår mottagning för vi cirka 3000 devicekontroller årligen.

Pacemakerenheten är en liten och mycket väl fungerande enhet. Sjuksköterskor och läkare har ett nära samarbete och driver flera utvecklingsprojekt ihop. Nu söker vi dig som vill fortsätta arbetet tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer arbetet innebära:

• Självständig mottagning med kontroller av pacemakers, ICD, CRT och ILR

• Distansuppföljning av device

• Telefonrådgivning

• Viss arbete på pacemakeroperation vilket innebär att assistera sterilt och narkosövervakning

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom pacemaker verksamhet. Du trivs i ett omväxlande roll där patienten står i fokus och du är med och bidrar till verksamhetens utveckling. Det är ett krav att du har erfarenhet av pacemakermottagning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att kontrollera ICD, CRT och IRL samt erfarenhet från operation eller arbete inom interventionskardiologi..

Vi erbjuder

Vi ger dig en individuellt anpassad inskolning med erfarna och trevliga kollegor. Vi ser lärande och vidareutveckling som en viktig del av arbetet. Arbetet är utvecklande, självständigt och varierande. För rätt person finns det stora möjligheter att utbilda sig vidare inom området.

Personliga egenskaper

Du har lätt för att båda arbeta självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Heltid/deltid 40 tim/vecka. Tillsvidare anställning eller enligt önskemål. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 
Referensnummer:
165026
 
Sista ansökningsdatum:
2019-09-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, vxl. 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Cecilia Martin-Löf
Tel: 08-616 30 89