Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Vårdenhetschef/Chefbarnmorska till BBSÖS Antenatal och Eftervård

2019-09-06
Region Stockholm, Chefer inom vård- och omsorg

Vi söker dig som är barnmorska och vill anta utmaningen att vara med och leda och utveckla verksamheten på BBSÖS antenatal och eftervård.

SÖS är hela livets sjukhus. För oss är det viktigt att det stora sjukhusets möjligheter kombineras med det nära personliga mötet. På BB SÖS föds närmare 8 000 barn per år och vi erbjuder bas- och högspecialiserad vård för blivande och nyblivna föräldrar i Stockholm.

BBSÖS avdelning 63 är en antenatal- och eftervårdsavdelning med 16 vårdplatser/familjerum. Här vårdas kvinnor med komplikationer under graviditet men även den nyblivna familjen. På avdelningen arbetar barnmorskor, undersköterskor och läkare i team. I teamet även barnmorske- och läkarstudenter.

Du blir underställd vårdchef och är närmaste chef för ca 45 medarbetare, barnmorskor och undersköterskor. I ett nära samarbete med övriga chefbarnmorskor, läkare och vårdchef har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och utveckla verksamheten. Som chef är du underställd vårdchef och ingår i verksamhetsområdets obstetriska forum. Tillsammans säkerställer ni att verksamheten uppfyller de krav som ställs beträffande effektivitet, kvalitet och mål.

På kliniken finns stödfunktioner med bl.a. controller, bemanningsassistenter, verksamhetsutvecklare och HR.

Kvalifikationer:

Leg. barnmorska. Tidigare chefserfarenhet och/eller eftervårdserfarenhet är meriterande.

Vi söker dig som är med intresse av ledarskap och vill utveckla obstetrisk eftervård. Som person är du lyhörd och drivande och tar tillvara dina medarbetares olika kompetenser. Du trivs med att arbeta i team och de beslut du tar har förankring i verksamheten.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Södersjukhuset tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer. Heltidstjänstgöring dagtid kombineras med en tillsvidareanställning som barnmorska. SÖS tillämpar förtroendearbetstid för chefer.

Information om tjänsten lämnas av:

Eva Jansson, Vårdchef obstetrik tel: 08-61603750, 070-1607318

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet Centra Söder tel:070-484 33 10

Välkommen med din ansökan!

 
Referensnummer:
165257
 
Sista ansökningsdatum:
2019-09-22
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder tel:070-484 33 10

Kontaktpersoner

Eva Jansson
Tel: 08-6163750