Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Undersköterska på operation till nya operationshuset på Södersjukhuset.

2019-10-01
Region Stockholm, Undersköterskor

Södersjukhuset, ett akutsjukhus mitt i Stockholm. På Sös strävar vi efter att vara ett ledande akutsjukhus med hög kompetens och bra samarbete. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära personliga patientkontakten och se till att leva upp till vårt ledord ”för patienten-med patienten”. 

Det nya operationshuset kommer att driftsättas under hösten 2019. Op-huset är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 4 som organisatoriskt tillhör Urologiska kliniken inom verksamhetsområde Specialistvård.  

Arbetsuppgifter: 

I modulen kommer vi att bedriva elektiv kirurgi inom bland annat robot-, bröst-och urologisk kirurgi. Vi kommer att operera patienter i dagkirurgi och slutenvård. Under hösten flyttar vi in i helt nya lokaler och du har stora möjligheter att vara med och utforma morgondagens operationssjukvård. 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning 100%, måndag-fredag, schemalagd arbetstid. 

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är undersköterska med minst 3 års erfarenhet av operationsverksamhet. 

Personliga egenskaper: 

Flexibilitet, god samarbetsförmåga och initiativrik är egenskaper vi värdesätter hos våra medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


 
Referensnummer:
165549
 
Sista ansökningsdatum:
2019-10-18
 
Fackliga representanter:
Kommunal 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Katja Vuori
Tel: 08- 616 10 00 vx