Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Erfaren sjuksköterska natt gynekologisk vårdavdelning 72

2019-09-26
Region Stockholm, Sjuksköterska

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/Förlossning är ett av Södersjukhusets elva verksamhetsområden och har ca 650 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar egen akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet med egen operationsavdelning. Verksamhetsområdet har också en stor gynekologisk mottagning och en psykosocial enhet.

Då flera av våra medarbetare går vidare till barnmorskestudier i höst söker vi nya medarbetare med intresse av kvinnosjukvård till vår avdelning. På vår arbetsplats händer det mycket under dygnets timmar och du får ett varierande arbete.

Arbetsuppgifter:

Avdelningen bedriver både planerad och akut kirurgisk vård. Vi vårdar även akuta gynekologiska sjukdomstillstånd, tidigt gravida och nyförlösta kvinnor. Då många av våra planerade operationer är dagkirurgiska ingrepp medför detta att patienterna ej behöver vårdas här nattetid i någon större utsträckning.

Vi arbetar teambaserat med patienten i fokus på vårdavdelningen som bedriver både elektiv kirurgi samt akutsjukvård. Här arbetar barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare.

Vi tror att människor vill ta ansvar för och utveckla sitt arbete samt kunna påverka både verksamhetsinnehåll och den egna arbetssituationen. En förutsättning för detta är att våra anställda skall känna delaktighet och ansvar för den verksamhet vi bedriver.

På Kvinnokliniken satsar vi på våra medarbetare och möjlighet till utveckling inomverksamhetsområdet finns. Vi har även möjlighet till friskvård i träningslokaler under arbetstid en timme i veckan. SÖS erbjuder en bra personalmatsal med rabatterade lunchpriser och många rätter att välja bland, där det även ordnas med after work flera gånger per år.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Du har intresse och erfarenhet av gynekologisk eller kirurgisk sjukvård. Oavsett bakgrund får du en individuellt anpassad introduktion.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, fast nattschema 32:20 h/vecka

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Eva Johansson, tel: 072-5694249

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet Centra Söder, tel: 070-484 33 10

Vill du bli en av oss? Välkommen med in ansökan!

 

Vid anställning begärs utdrag från misstanke- och belastningsregistret enligt Södersjukhusets praxis.

 

 
Referensnummer:
165675
 
Sista ansökningsdatum:
2019-10-17
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Eva Johansson
Tel: 08-6162080