Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

HR-partner till Södersjukhuset

2019-09-30
Region Stockholm, Personal/HR

Vill du bli vår nya kollega på HR-sektionen på Södersjukhuset? Nu söker HR-sektionen på Södersjukhuset en erfaren HR-Partner. HR-sektionen leds av vår HR-chef och består av 14 engagerade HR-partners och 4 HR-specialister. Tillsammans arbetar vi för att på ett professionellt och effektivt sätt stötta alla våra chefer på Södersjukhuset.

 

Vi kan erbjuda dig en attraktiv arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after-works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.

 

Arbetsuppgifter:  

Rollen som HR-partner är bred och spänner över hela HR-området. Hos oss kommer du att arbeta verksamhetsnära med placering ute på verksamhetsområdet med både operativa och strategiska HR-frågor. Utifrån ett konsultativt arbetssätt ger du stöd inom hela HR-området till ett antal chefer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat chefsrekrytering, rehabilitering, kompetensförsörjning, arbetsrätt, samverkansfrågor, personalekonomi, personal- och organisationsutveckling samt förändringsarbete. Du deltar aktivt och driver HR-frågor i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Utöver dina arbetsuppgifter på verksamhetsområdet så kommer du att delta aktivt i HR-sektionens processarbeten inom ex. områden som employer branding, rekrytering och kompetensutveckling.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 39,5 tim/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom personal/HR eller motsvarande samt har flerårig erfarenhet av kvalificerat och självständigt HR-arbete i en bred HR-generalist roll.  

 

Personliga egenskaper:

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös och ha god förmåga till helhetssyn i en dynamisk miljö. Du har lätt för att skapa relationer, är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Som person är du motiverad, driven och trivs med att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du är intresserad av sjukvårdsverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Övrig information: Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

  

Om du har frågor kontakta:

t.f. HR-chef, Susanne Henriz Melin, susanne.henriz-melin@sll.se, 08-616 15 12

 

Facklig kontaktperson:

Sverker Forsberg, sverker.forsberg@sll.se, 08-616 10 05

 
Referensnummer:
165721
 
Sista ansökningsdatum:
2019-10-13
 
Fackliga representanter:
Sverker Forsberg, sverker.forsberg@sll.se, 08-616 10 05

Kontaktpersoner

Susanne Henriz-Melin
Tel: 08-616 15 12