Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Forskningsbarnmorskor för att utveckla framtidens Kvinnosjukvård

2019-10-04
Region Stockholm, Barnmorskor

Vår forskningsbarnmorska går snart i pension och vi söker nu två barnmorskor som är intresserad att driva utvecklingen av kvinnosjukvård vidare genom att arbeta med forskning.

Du kommer att ansvara för uppstart av nya studier och studiegenomförandet tillsammans med ansvarig prövare och övrig personal inom verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning. Du informerar och inkluderar patienter i våra pågående studier. Som forskningsbarnmorska har man studiekoordinerande roll vilket innebär att vara med på prövarmöten och uppstartsmöten. Arbetsuppgifterna innebär även att du hanterar blodprovstagning, patientundersökningar enligt forskningsplan, datainsamling, datainmatning, och screening.

Beroende av hur många studier som är på gång på kliniken så kan tjänsten variera, ungefär 30 % forskning, resten klinisk tjänstgöring. Att vi väljer att dela upp uppdraget på två tjänster är vinsten av att ha en samarbetspartner och att säkerställa forskningsprocessen.

Vi har ett standardiserat arbetssätt med utarbetade checklistor och mallar för att följa det regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar och för att studiearbetet ska kunna genomdrivas med kvalité och på ett patientsäkert sätt. Studierna är tvärprofessionella och flera pågår parallellt vilket kräver att du har bra organisationsförmåga, är ansvarstagande, flexibel, noggrann och kvalitetsinriktad samt värdesätter gott samarbete. Det är ett stimulerande, självständigt jobb där du tillsammans med forskare inom verksamheten bidra till att öka kunskapen inom kvinnosjukvård.

Kvalifikationer:

Legitimerad barnmorska.

Vi ser gärna att du har bred erfarenhet inom både gynekologi och obstetrik. Har du utbildning inom GCP (Good Clinical Practice) så är det meriterande men om du saknar detta kommer du att genomgå en sådan utbildning. Arbetet kräver även god kunskap i engelska då de flesta studieprotokoll är på engelska.

Anställning:

Heltid. Beroende av antal studier som är på gång så kan tjänsten variera, ungefär 30 % forskning, resten klinisk tjänstgöring.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdchef Liselotte Björk, tlf. 073- 661 87 15

Har du frågor om uppdraget? Kontakta forskningsbarnmorska Annette van Ewijk: anneth.vanewijk@sll.se

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet Centra Söder, tel 070-484 3310

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Referensnummer:
165747
 
Sista ansökningsdatum:
2019-10-16
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tel 070-484 3310