Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Uppdrag som AT-ansvarig på Internmedicin!

2019-10-07
Region Stockholm, Specialistkompetenta läkare

Nu söker vi dig som är specialistläkare eller ST-läkare i slutet av ST-utbildningen och som vill anta uppdraget som AT-ansvarig på VO internmedicin.

Arbetsuppgifter i korthet:

AT-ansvarig på verksamhetsområdet ska verka för en god arbets- och studiemiljö för AT-läkarna. I uppdraget ingår att tillsammans med Kardiologens AT-ansvarig planera introduktionsveckan, planera AT-undervisningen på verksamhetsområdet, utvärdera allmäntjänstgöringen vid verksamhetsområdet samt att rapportera till AT-chef, AT-studierektor och ST-läkarchef. Det ingår även att utvärdera individuella AT-läkares måluppfyllelse och vid behov anpassa tjänstgöring för att garantera måluppfyllelse.

Du kommer att ha ett nära samarbete med ST-läkarchef och schemaläggare avseende AT-läkarnas schemaläggning. I uppdraget ingår att ansvara för att AT-läkarna får en god introduktion på VO´t och att de får personliga handledare med relevant kompetens. AT-ansvarig deltar aktivt i utvecklingsarbetet av allmäntjänstgöringen på Södersjukhuset.

Du har en anställning som specialistläkare alternativt ST-läkare på Internmedicin, Södersjukhuset. Vi ser gärna att du är intreserad av ledarskap och undervisningsfrågor samt att du har en god organisatorisk förmåga och ett strukturerat och pragmatiskt arbetssätt. Vi ser självklart att du har ett stort människointresse och engagemang vad gäller att stimulera andra människors utveckling.

Uppdragets omfattning är 10%.

Ett tidsbegränsat lönetillägg utgår för uppdraget.

Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget lämnas av:

Daniel Richter, ST-läkarchef

Tel: 08-616 35 95

Tel: 073-966 09 96

Fackliga företrädare: 

SACO, Ida Havland

Tel: 073-622 25 23

 
Referensnummer:
165873
 
Sista ansökningsdatum:
2019-10-23
 
Fackliga representanter:
SACO, Ida Havland