Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterskor till Södersjukhusets resursteam

2019-10-08
Region Stockholm, Sjuksköterska
Resursteamet har funnits i drygt 14 år och bemannar Södersjukhuset med sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare när tillfälligt behov av extrapersonal uppstår. Alla medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens. 
 
Till vårt resursteam söker vi nu flera sjuksköterskor som vill bli en del av vårt trevliga team. Vi söker dig som vill arbeta inom flera olika verksamheter på en och samma arbetsplats. Som sjuksköterska i resursteamet har du en unik möjlighet att arbeta brett och utveckla dig inom din profession. Vi gör en individuell introduktionsplan specifikt framtagen utifrån din kompetens och erfarenhet.  
 
Vi tillämpar individuell schemaläggning vilket ger dig mycket goda möjligheter att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.  
 
Arbetsuppgifter:  
I din roll som sjuksköterska på Södersjukhuset planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. På Södersjukhuset arbetar vi tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas i ditt arbete.  
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Heltid (38:15 tim./vecka)/Deltid. Individuell schemaläggning. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård.  
Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1. 
 
Personliga egenskaper:  
• Du uppskattar variation och tycker om att träffa nya människor och miljöer 
• Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.  
• Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Övrig information:  
Södersjukhuset tillämpar även registerkontroll före beslut om anställning. 
 
 
Referensnummer:
165895
 
Sista ansökningsdatum:
2019-12-29
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet: Carina Hansen 08-616 16 67

Kontaktpersoner

Bo Svärd
Tel: 08-616 16 05