Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Operationssjuksköterska till Ortopedoperation, Södersjukhuset!

2019-12-02
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Södersjukhuset, ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vi strävar efter att vara ett ledande akutsjukhus med hög kompetens och bra samarbete. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära personliga patientkontakten och se till att leva upp till vårt ledord ”för patienten-med patienten”. 

Det nya operationshuset kommer att driftsättas under hösten 2019. Op-huset är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 3 som organisatoriskt tillhör Ortopedkliniken inom verksamhetsområde Ortopedi. Vi utför ca. 6000 ingrepp per år uppdelat i elektiva och akuta. Vi har en spännande palett av ingrepp ledplastiker, trauma, fot, hand, axlar.

Målet är att varje operationssal ska bemannas så att uppdukning kan ske i uppdukningsrum under tiden då operation pågår i operationssalen. På så vis kan arbetet med patienterna ske växelvis och samtidigt leda till ett effektiv och patientsäkert flöde. Dessutom strävar vi efter att stärka teamarbetet runt patienten på operation, alla yrkeskategorier är viktiga för att patienten ska få en säker och professionell omvårdnad. 

På Södersjukhuset har du som anställd fina förmåner, allt från friskvård till löneväxling. För att förebygga längre sjukskrivningar och kroniskt arbetsrelaterade besvär, erbjuder vi dig som anställd en kontakt med Hälsoteamets behandlande personalsjukgymnast.

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas som operationssjuksköterska, och som vill vara delaktig i att vidareutveckla verksamheten samt vara en del i det förändringsarbete vi står inför.

Inskolning utformas individuellt utifrån din egen erfarenhet med fortsatt kontinuerlig vidareutbildning och kurser inom ortopedi.  

 Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.

 
Referensnummer:
166053
 
Sista ansökningsdatum:
2020-01-12
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder 0704843310

Kontaktpersoner

Veronica Dahlgren
Tel: 08-616 10 00