Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterskor till kirurgisk vårdavdelning 36 och 56

2019-10-16
Region Stockholm, Sjuksköterska

Vill ni vara med på resan in i nya vårdbyggnaden under hösten 2019?
Under hösten öppnar Södersjukhuset portarna för ny vårdbyggnad. Kirurgavdelning 36 och 56 flyttar in i nya, moderna lokaler där alla patienter kommer ha enkelrum med en fantastisk utsikt över Årstaviken. I den nya byggnaden kommer vi arbeta i team med moderna arbetsverktyg för att utgå från ett personcentrerat förhållningssätt, där patienten och anhöriga är en självklar del av teamet.

I vårt team arbetar du med sjuksköterskor, undersköterskor, omvårdnadsledare, läkare, sjukgymnast, dietist och kurator, allt för att tillsammans skapa säker och god vård för våra patienter. Avdelningarna leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare och vårdenhetschefer.

I rollen som sjuksköterska på våra vårdavdelningar planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete med patienten i fokus. På våra avdelningar arbetar du med glada och hjälpsamma kollegor och tillsammans skapar vi god vård för patienter och anhöriga. Hos oss arbetar du i en positiv atmosfär med högt tempo där ingen dag är den andra lik. När du börjar hos oss får du möjligheten att arbeta i en avancerad och teknologisk miljö där du har chansen att utveckla din "fingertoppskänsla".

Avdelning 36 är en akut/trauma och allmänkirurgisk avdelning med en mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin hos oss är främst bukväggskirurgi.

På avdelning 56 vårdas patienter med akuta sjukdomar, som pankreatit, ulcus och cholesystit. Patienten vårdas hos oss allt ifrån en dag upp till månader. Den elektiva kirurgin som görs är i huvudsak galloperationer, överviktskirurgi, endoskopiska undersökningar samt gastroskopier.  

Vi tror på ett gott samarbete över avdelningarna, vilket även bidrar till kompetenshöjning hos våra medarbetare. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patietens bästa. För oss är det viktigt att alla trivs på jobbet!

Vi ser gärna att vår blivande medarbetare är en erfaren eller nyexaminerad sjuksköterska. För att trivas hos oss är det viktigt att du har en positiv inställning och ett fint bemötande. 


Anställningsform:

  • Tillsvidareanställning
  • Heltid, enligt SLL's nya arbetstidsmodell
  • Individuell schemaplanering


Övrig information: 
Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Referensnummer:
166068
 
Sista ansökningsdatum:
2019-12-01
 
Fackliga representanter:
Emil Johansson, tfn 08-616 12 56

Kontaktpersoner

Agneta Strååt Gissberg
Tel: 08-616 2602
Lotten Elgholm
Tel: 08-6161256