Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Vårdenhetschef till Mammografin/Bröstcentrum SöS

2019-11-04
Region Stockholm, Chefer inom vård- och omsorg

Vill du arbeta med oss på mammografin Bröstcentrum på Södra Station?

På bröstcentrum på Södersjukhuset arbetar vi tillsammans från olika discipliner för att tidigt upptäcka och behandla bröstcancer. Mammografienheten består av både screening, klinisk mammografi och thomosyntes, i ett nära teamarbete mellan patient, röntgensjuksköterskor, mammografisjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi utför stereotaxier, automatiserat ultraljud, ABVS, och assisterar läkaren vid ultraljudsundersökningar samt vid olika provtagningar. Vi utför också MR undersökningar.

Mammografin är en del av Bröstcentrum där vi har samarbete med kirurgipersonal, onkolog-cytolog och forskningsenheten. Vi arbetar i nya fräscha lokaler på Södermalm.

Om rollen som vårdenhetschef  

Som vårdenhetschef kommer du ha ansvar för avdelningens dagliga drift, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Rollen innebär personalansvar för röntgensköterskor, undersköterskor och receptionister. Vårdenhetschefen ansvarar för att implementera nya arbetssätt, rutiner samt driver förändringsarbete och projekt. Du arbetar i team tillsammans med enhetsledare, utbildningsansvarig och metodansvarig. Du arbetar också nära Verksamhetschefen och ingår i Bröstcentrums ledningsgrupp. Organisationens stabsfunktioner i form av verksamhetsutvecklare, IT-samordnare, HR-Partner och Controller mm finns för att stödja dig i rollen.

På Södersjukhuset har vi ett gediget chefsprogram som skapar förutsättningar för ett gott ledarskap. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier.  Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. För oss är det viktigt att trivas på jobbet.  

Vi söker dig som  

Är Leg. Röntgensjuksköterska

• Har tidigare ledarerfarenhet  

• Det är meriterande om du har genomgått en ledarskapsutbildning  

Vi ser gärna att du är kunnig inom mammografi samt har erfarenhet av Heroma eller något annat personaladministrativt system. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!  

Välkommen till oss på Södersjukhuset!  

Anställning  

Tillsvidareanställning på heltid i grundprofessionen med ett tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef.  

Information om tjänsten lämnas av:  

Verksamhetschef Ann Sundbom tel. 08-61663513, 073-9661029 

 

 
Referensnummer:
166392
 
Sista ansökningsdatum:
2019-11-25
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tel 08-616 10 00 (Växeln)

Kontaktpersoner

Ann Sundbom
Tel: 073-966 10 29