Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Fotograf till Södersjukhuset

2019-11-28
Region Stockholm, Fotografer

Vi söker en fotograf till Södersjukhusets Fotogrupp som kan
medverka till att utveckla och stötta sjukhuset i dess bildkommunikation! Fotogruppen består av tre fotografer som servar sjukhuset med foto, video och formgivning. Vi utmanas av sjukhusets medarbetare att leverera bild och form på högsta nivå. Arbetet är varierat och utmanande med många intressanta projekt.

Arbetsuppgifter:
Som fotograf arbetar du i regel med tre huvuduppgifter, kliniskt foto i vårdmiljö, reportage/pressbilder, bilder för undervisning och forskning. Vi producerar film tillsammans med våra beställare. Vårt tredje ben är formgivning. Vi formger posters, broschyrer, affischer, presentationer och utställningsmaterial. Vi är en serviceorganisation där vi anpassar oss efter våra beställares behov.

Kvalifikationer:
Söker dig som har ett stort intresse att utvecklas inom foto och video.
Du har eftergymnasial fotoutbildning, gärna fotohögskola eller mångårig erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av film/redigeringsarbete.
Det är önskvärt att du behärskar grafisk formgivning. Du måste ha erfarenhet av Adobes Photoshop, och Premiere Pro och gärna vana av InDesign och Illustrator.
Officepaketet används dagligen i vårt arbete. Arbetet utförs i vårdmiljö och erfarenhet av detta är ett plus. Om du är auktoriserad i digital bildleverans av SFF är detta en fördel

Personliga egenskaper:
Vi är ett litet team som stöttar och lär av varandra. Du har lätt att lära och tycker nya utmaningar är roliga. För att nå framgång i detta arbete är du resultatinriktad och drivande. Vår verksamhet är serviceinriktad och det är du med. Du är kommunikativ, lyhörd och bygger goda relationer. Du har förmågan att arbeta utifrån tydliga mål och strategier. Som person är du bra på att lyssna och föra fram ett budskap, du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är relationsskapande och trivs när du samverkar med andra. Ditt intresse, din drivkraft och kommunikationsförmåga kommer att ha betydelse för resultatet. Du arbetar utifrån Södersjukhusets värdegrund med ett patient- och kundperspektiv.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöring dagtid mån – fre 40,00 tim/vecka, flextid

Information om tjänsten lämnas av:
Chef Fotogruppen Clas Fröhling
E-post: clas.frohling@sll.se

Välkommen med din ansökan senast 19 december 2019. Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka innan sista ansökningsdag.

 

 
Referensnummer:
166776
 
Sista ansökningsdatum:
2019-12-19
 
Fackliga representanter:
Vision: Joakim Lindquist

Kontaktpersoner

Clas Fröhling
Tel: