Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Operationssjuksköterska Dag alt Natt till Kirurgoperation Modul 4, Södersjukhuset

2020-02-13
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

”Trots att jag jobbat länge som operationssjuksköterska känner jag mig utmanad och lär mig något nytt varje dag – det är en väldigt stimulerande arbetsplats”                                                                                       
       Pernilla, Operationssjuksköterska

"Trots att avdelningen stod inför en stor förändring med flytt till nya lokaler, blev jag väldigt väl emottagen av alla på kir-op. Jag har fått bra handledning och fått använda mig av min erfarenhet samtidigt som jag fått nya utmaningar och fått utvecklas som operationssjuksköterska".

       Heidi, Operationssjuksköterska                                

 

Vi söker nu en kollega!

Vi söker en operationssjuksköterska som vill bli vår nya kollega till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i oktober och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar.

På avdelningen utförs kirurgi inom flera specialiteter under dygnets alla timmar.

Vår arbetsplats präglas av medarbetare med hög kompetens. Du arbetar i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi tar emot nya medarbetare på ett välkomnande och inkluderande sätt, alla får en individuellt anpassad inskolning.

Vi ser att du är en öppen och ärlig person med stort egenansvar. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.

Kirurgoperation leds av coachande och närvarande chefer. På avdelningen finns även en vårdutvecklare som hjälper oss chefer att utveckla vår verksamhet.

Vi tar emot för besök om du är nyfiken på vår arbetsplats!
 

Vi arbetar förutom med stor öppen bukkirurgi även med laparoskopisk kirurgi, interventionell kärlkirurgi och endoskopisk kirurgi. Under jourtid hanterar vi även gynekologiska och obstetriska operationer.

 

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Verksamhetsområde Kirurgi har fyra vårdavdelningar, två mottagningar och en stor operationsenhet med dygnet runt verksamhet.

Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gratis träning på vårt egna Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt

 

Anställning

Tillsvidareanställning, heltid (38,15h/v dag, kväll och helgtjänstgöring) samt en Nattjänst heltid,  som operationssjuksköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Pia Andersson mobilnr 070-484 9773 eller pia.a.andersson@sll.se

 

 

 

 

 

 
Referensnummer:
167038
 
Sista ansökningsdatum:
2020-03-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10