Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Barnsjuksköterska till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2020-02-18
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Välkommen till en av Sveriges största barnakutmottagningar med ca 30 000 besök per år. På barnakuten tar vi emot barn och ungdomar mellan 0 och 18 år. Vi tar även emot lättare kirurgiska eller ortopediska skador på barn och ungdomar upp till 15 år.

Här möter du alltså barn och ungdomar med många olika slags sökorsaker och -allvarlighetsgrader. Vi arbetar i interprofessionella team. Förutom sjuksköterskor arbetar läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare samt avdelningsassistenter på enheten.

Möjlighet till rotation till pediatriska vårdavdelningar finns.

Här har du möjlighet att jobba mycket kväll och helg. Vi tillämpar nya arbetstidsavtalet med möjlighet till förkortad veckoarbetstid om du arbetar förtätad helgtjänstgöring eller partiell natt. Möjlighet till ren nattjänstgöring finns också.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Övrig information:
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Anställningsform:
Tillsvidare        

Arbetstid:
Heltid                                  

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom. Erfarenhet av barn- eller akutsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga. Här är vi alla arbetskamrater!

 

 
Referensnummer:
168059
 
Sista ansökningsdatum:
2020-03-15
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Petra Lidbeck, tel 08-616 12 74

Kontaktpersoner

Bo Norberg
Tel: 08-616 47 78