Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sommarvikarier för våra undersköterskor på SÖS Akuten sökes!

2020-02-04
Region Stockholm, Undersköterskor

Är du sjuksköterskestuderande som klarat av termin 4 till sommaren 2020 eller har du en undersköterskeutbildning sedan tidigare?

 

Hos oss jobbar vi i tvärprofessionella team med patienten i centrum. Som undersköterska bidrar du med värdefull kompetens så att varje patient omhändertas på bästa möjliga sätt.

 

Arbetsuppgifter: 

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor med riktat fokus på basal omvårdnad, provtagning samt kontroller av vitalparametrar. Undersköterskan utgör en mycket viktig del i omvårdnaden och behandlingen av patienten och ingår i teamet tillsammans med sjuksköterska och läkare i varje modul.

 

Anställningsform: 

Vikariat under semesterperioden juni – augusti 2020 med minst 6 veckors tjänstgöring i perioden. Inskolning sker tillsammans med erfaren undersköterska.

Möjlighet till timanställning innan och efter semesterperioden finns.

 

Kvalifikationer: 

Sjuksköterskestuderande som gått klart termin 4 med genuint intresse av att lära sig mer kring omvårdnad och behandling av den akut sjuka patienten. Meriterande är undersköterskeutbildning/erfarenhet sedan tidigare men inget krav.

 

Personliga egenskaper: 

Vi förväntar oss att du har ett intresse och en nyfikenhet för akutsjukvård. Du behöver vara kapabel till att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter, vara beredd på det oväntade, bidra med prestigelöshet och en glädje att arbeta med människor i olika situationer. Du måste vara en lagspelare, ha förmåga att hantera stress och en tidvis hög arbetsbelastning. Kunna ge ett gott bemötande och kunna se individen bakom patienten och närstående i korta och intensiva möten är ett måste.

Vi sätter alltid stor vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter våra tjänster.

 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 
Referensnummer:
168092
 
Sista ansökningsdatum:
2020-02-29
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Mia Ädling
Tel: 08-616 2147
Felicia Granqvist
Tel: 08-616 4799