Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Sjuksköterskor till kirurgisk vårdavdelning 13 och 14

2020-02-04
Region Stockholm, Sjuksköterska

Välkomna att arbeta i nya fina lokaler på Kirurgkliniken
Under hösten öppnade Södersjukhuset portarna för ny vårdbyggnad. Kirurgavdelning 13 och 14 har  flyttat in i nya, moderna lokaler där alla patienter har enkelrum med en fantastisk utsikt över Årstaviken. I den nya byggnaden arbetar vi i team med moderna arbetsverktyg för att utgå från ett personcentrerat förhållningssätt, där patienten och anhöriga är en självklar del av teamet.

I vårt team arbetar du som  sjuksköterska tillsammans med undersköterskor, omvårdnadsledare, läkare, sjukgymnast, dietist och kurator, allt för att tillsammans skapa säker och god vård för våra patienter. Avdelningarna leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare och vårdenhetschefer.

I rollen som sjuksköterska på våra vårdavdelningar planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete med patienten i fokus. På våra avdelningar arbetar du med glada och hjälpsamma kollegor och tillsammans skapar vi god vård för patienter och anhöriga. Hos oss arbetar du i en positiv atmosfär med högt tempo där ingen dag är den andra lik. När du börjar hos oss får du möjligheten att arbeta i en avancerad och teknologisk miljö där du har chansen att utveckla din "fingertoppskänsla".

Avdelning 13 är en akut/trauma och allmänkirurgisk avdelning med en mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin hos oss är främst bukväggskirurgi.

På avdelning 14 vårdas patienter med akuta sjukdomar, som pankreatit, ulcus och cholecystit. Patienten vårdas hos oss allt ifrån en dag upp till månader. Den elektiva kirurgin som görs är i huvudsak galloperationer, överviktskirurgi, endoskopiska undersökningar samt gastroskopier.  

Vi tror på ett gott samarbete över avdelningarna, vilket även bidrar till kompetenshöjning hos våra medarbetare. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patietens bästa. För oss är det viktigt att alla trivs på jobbet!

Vi ser gärna att vår blivande medarbetare är en erfaren eller nyexaminerad sjuksköterska. För att trivas hos oss är det viktigt att du har en positiv inställning och ett fint bemötande. 


Anställningsform:

  • Tillsvidareanställning
  • Heltid, enligt SLL's nya arbetstidsmodell
  • Individuell schemaplanering


Övrig information: 
Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Referensnummer:
168208
 
Sista ansökningsdatum:
2020-03-31
 
Fackliga representanter:
Emil Johansson, tfn 08-616 12 14

Kontaktpersoner

Agneta Strååt Gissberg
Tel: 08-616 2602
Lotten Wesslén
Tel: 08-6161256