Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Operationssjuksköterska med dagligt driftansvar

2020-02-04
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Södersjukhuset, ett akutsjukhus mitt i Stockholm. På SÖS strävar vi efter att vara ett ledande akutsjukhus med hög kompetens och bra samarbete. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära personliga patientkontakten och se till att leva upp till vårt ledord ”för patienten-med patienten.

Vårt operationshus är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 3 som organisatoriskt tillhör VO Ortopedi.

Om tjänsten och vår verksamhet.
Vi utför ca: 6000 ingrepp/år fördelat mellan elektiva och akuta. Vi har blandade ingrepp, ledplastiker, ryggkirurgi, axlar, fötter och mycket frakturkirurgi.
Här kommer ett smakprov på vad det innebär att vara dagligdriftansvarig:

  • Du ska tillsammans med programansvarig ortoped, anestesins DDL planera och leda det dagliga arbetet på operationssalarna.
  • Du ska leda, stödja och utveckla enhetens kliniska omvårdnadsarbete tillsammans med vårdenhetschefen.
  • Godkänna korttidsfrånvaro
  • Vara en förebild och ett stöd för yngre och nya kollegor.
  • Bidra med en positiv inställning till ditt arbete

Anställningsform:
Uppdraget kombineras med en tillsvidare anställning som operationssjuksköterska tillsvidare 38:15 t/v. Tidsbegränsat uppdrag på ett år i taget.

Det här erbjuder vi dig:
En av Sveriges största Ortopedklinik med sex helt toppmoderna nybyggda operationssalar. Ett omväxlande och utvecklande arbete som består i tre olika funktioner En vecka är man ansvarig daglig driftledare (DDL) tillsammans med ett team som består av en driftansvarig anestesisjuksköterska, anestesiolog och en ortoped. Veckan före ansvarar man för logistiken gällande implantat och instrument på avdelningen och tredje veckan arbetar du kliniskt som operationssjuksköterska på operationssal.

På Södersjukhuset har du som anställd fina förmåner allt från friskvård till löneväxling.

För att förebygga längre sjukskrivningar och kroniskt arbetsrelaterade besvär, erbjuder vi dig som anställd en kontakt med Hälsoteamets behandlande personalsjukgymnast

Vi söker dig
Operationssjuksköterska  med stort intresse för ortopedisk kirurgi, och vill vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Du ska tycka om att vara spindeln i nätet och kunna ha många bollar i luften samtidigt. Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga. Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier Önskvärt med några års erfarenhet inom yrket.

Du blir en viktig kugge i hjulet tillsammans med operationssjuksköterskor, undersköterskor, anestesipersonal, ortopederna och operationsplanerare
Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård

Låter det inressant? Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

 

 
Referensnummer:
168215
 
Sista ansökningsdatum:
2020-02-29
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder Vårdförbundet centra söder: 0704843310

Kontaktpersoner

Charlotta Olivecrona
Tel: 08-616 28 06
Veronica Dahlgren
Tel: 08-616 10 00