Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position

Dietist till Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2020-02-04
Region Stockholm, Dietister

En av våra dietister som arbetar inom områdena för tidigt födda barn, neurologi och nefrologi är föräldraledig till september och vi söker nu en dietist som är intresserad av att vikariera för henne. Hos oss får du ett stimulerande arbete där du ingår i en arbetsgrupp med tre andra dietister. Dina arbetsuppgifter blir att ge individuell kost- och nutritionsbehandling till barn och ungdomar med olika tillväxt- och/eller uppfödningsproblem. Orsaken kan vara neurologisk sjukdom eller för tidig födsel. Dietisten samarbetar ofta med andra yrkeskategorier och arbetet sker delvis i interprofessionella team. Uppdragen kommer både från våra mottagningar och avdelningar.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder  akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning. 

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. 

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Anställningsform: 

Vikariat - från och med 16 mars 2020 till och med 31 augusti 2020. 

Arbetstid: 

Heltid, måndag-fredag dagtid.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad dietist.

Personliga egenskaper:

Du behöver ha god samarbetsförmåga och fungera självständigt i din yrkesroll. 

 

 
Referensnummer:
168219
 
Sista ansökningsdatum:
2020-02-24
 
Fackliga representanter:
Naturvetarna, Anette Andsten, 08-466 24 27

Kontaktpersoner

Kathlen Gustafsson Lundmark
Tel: 08-616 45 95