Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sommarjobba som sjuksköterska på Internmedicin!

2020-03-19
Region Stockholm, Sjuksköterska

Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största internmedicinska klinik, med 550 anställda, 5 vårdavdelningar, medicinmottagning, endoskopiskt centrum och omfattande verksamhet vid akutmottagningen.  

Inför sommaren söker vi nu sjuksköterskor som vill vara med och bedriva högklassig akutsjukvård på någon av våra slutenvårdsavdelningar. Som anställd hos oss både under sommaren och annars så erbjuder vi introduktion anpassad efter dina behov och även möjlighet till friskvård i våra fina träningslokaler.  

Arbetsuppgifter:  

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda ett omväxlande arbete på våra akutvårdsavdelningar AVA, Stroke/Neurologi, Gastroenterologi/Hepatologi & diabetes/endokrin samt Lung/Allergi & Hematologi. På avdelningarna vårdas patienter med många olika medicinska diagnoser vilket ger dig ett varierande arbete med goda möjligheter att utvecklas och bredda dina kunskaper.  

Vårt fokus ligger på omvårdnad och kvalité och vi arbetar ständigt med utveckling av vår verksamhet. Vi erbjuder dig att arbeta i en förändringsinriktad organisation och att medverka i förbättringsarbeten där dina idéer och erfarenheter tas tillvara.  

Hos oss får du en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad som sjuksköterska så kan vi erbjuda dig en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och fortbildning.

Anställningsform:  

Sommarvikariat med god chans till förlängning eller tillsvidareanställning.

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. 

Du som är nyutexaminerade sjuksköterska är självklart välkommen att söka och erbjuds individuellt anpassad inskolning samt Södersjukhusets utvecklingsprogram för nya sjuksköterskor.  

Personliga egenskaper:  

Som person är du ödmjuk och bemöter människor med respekt. Du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och vill vara med att utveckla vård och omvårdnad. Vi värdesätter nytänkande och samarbetsförmåga. Det är önskvärt att du har erfarenhet av och gillar att arbeta med akutsjukvård. Vi tror att rätt kandidat har förmåga att se möjligheter i utmaningar och är intresserad av förändrings- och förbättringsarbete.  

Information om tjänsten lämnas av: 

AVA :

Kristin Sehlin, 08-616 39 69

NAVE (neurologi):

Eva Nygren, 08-616 32 41

Avdelning 81 (stroke):

Irina Ekstrand, 08-616 42 03

Avdelning 80/83 (gastro/hepatologi & diabetes/endokrin):

Elisabeth pantzar, 08-616 31 61 & Stina Petersson, 08-616 32 65

Avdelning 23/82 (lung/allergi & hematologi):

Johan Åslinder, 072-582 47 34 & Peter Blomberg, 08-616 31 75

Medicinmottagning :

Annika Ahlén, 08-616 31 30

Endoskopiskt centrum:

Elisabeth Pantzar, 08-616 31 61

Fackliga företrädare: 

Vårdförbundet centra Söder 

Tel: 070-484 33 10 

 
Referensnummer:
168496
 
Sista ansökningsdatum:
2020-05-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra Söder