Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Undersköterskor för sommarjobb till vo Kirurgi, Södersjukhuset

2020-02-17
Region Stockholm, Undersköterskor

Studerar du till sjuksköterska termin 4, är läkarstudent termin 5 eller utbildad undersköterska och söker sommarjobb? Läs mer! Just nu söker vi undersköterskor till alla våra vårdavdelningar under maj-september. 

 

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. 

 

Om jobbet 

Som undersköterska kommer du bl. a. att jobba med: 

 

•Patientomvårdnad och mobilisering 

•Sårvård 

•Operationsförberedelse 

 

Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med enhetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicinsk sekreterare och bemanningsassistent. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. 

 

Läs mer om våra fyra vårdavdelningar här: 

 

Avdelning 13 är en akut/trauma och allmänkirurgisk avdelning med mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin hos oss är främst bukväggskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser belägna i nya fräscha lokaler. Du arbetar i vårdteam, där läkare, sjuksköterskor och undersköterskor ingår. 

 

Avdelning 14 vårdar patienter med sjukdomar i övre mag- och tarmkanalen, t ex magsäck, gallblåsa eller bukspottkörtel. Planerade operationer är i huvudsak galloperationer, endoskopiska undersökningar och överviktskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser i nya fräscha lokaler.

 

Avdelning 57 har inriktning kärl- och bröstcancerpatienter samt allmänkirurgi. Verksamheten kännetecknas av hög produktion och ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 24 vårdplatser.

 

Avdelning 67 har inriktning kolorectal cancer, inflammatoriska sjukdomar, divertikel sjukdomar och proktologi. Man arbetar enligt ERAS-modellen. Avdelningen bedriver också ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 23 vårdplatser.

 

Vi söker dig som

 

•Studerar till sjuksköterska termin 4, är läkarstudent termin 5 eller utbildad undersköterska 

•Du kan jobba dag, kväll och helg samt är tillgänglig hela sommaren 

•Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom vården 

 

Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba natt vid något tillfälle och att det finns ett intresse av att jobba extra hos oss i höst. För att lyckas i rollen tror vi att du har mycket energi och en vilja att jobba med förändringsarbete. Vidare är du: 

 

•Duktig på att snabbt skapa nya relationer med patienter och kollegor 

•Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och rak kommunikation 

•Hos dig finns en god attityd och stort lösningsfokus 

 

Anställning 

Tidsbegränsad anställning som undersköterska under sommaren. Individuellt schema och individuell lönesättning. 

 

Vid frågor om tjänsten kontakta våra vårdenhetschefer Birgitta Sandholm/Lotten Wesslén avd 14 tel: 08 616 12 14, Agneta Strååth Gissberg avd 13 tel: 072 599 35 08, Anne-Charlotte Brauer avd 57 tel: 08 616 24 17, Maria Thambert avd 67 tel: 072-569 42 43. 

 

Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen till oss på Södersjukhuset! 

 
Referensnummer:
168583
 
Sista ansökningsdatum:
2020-05-31
 
Fackliga representanter:
Rolf Nissen, Kommunal, 08 616 10 00