Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterskor, dag och natt, till avd 67 Kirurgi, Södersjukhuset

2020-03-09
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du sjuksköterska, vill jobba och är intresserad av kirurgi? Kom och "prova på jobba" hos oss, få känna på Södersjukhusets härliga atmosfär och spännande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du vill driva utvecklingsarbete och ha egna ansvarsområden. Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik ligger på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

 
Om jobbet 

Verksamhetsområdet Kirurgi på Södersjukhuset ligger i framkant med bred kirurgisk verksamhet. Vi arbetar bl. a. med robot och laparoskopisk kirurgi. 

Avdelning 67 har den största kirurgin på kliniken med kolorektal kirurgi. Avdelningen har också support av stomisjuksköterska, kontaktsjuksköterska, dietister och kuratorer på Kirurgmottagningen. Teamet coachas av en vårdenhetschef med gedigna ledaregenskaper och det finns ett nära samarbete med sektionschef och läkare. Vi ligger högt i kvalitetsresultat!  

Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med enhetsledare, omvårdandledare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och bemanningsassistent. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att trivas på jobbet! 

Vi söker dig som:

  • Är utbildad sjuksköterska 
  • Vi ser gärna en mix av erfarna och nyexaminerade sjuksköterskor för att skapa en rolig och utvecklande dynamik i teamet.
  • För att lyckas i rollen tror vi att du har mycket energi och en vilja att jobba med förändringsarbete.

Vidare är du: 

  • Duktig på att snabbt skapa nya relationer med patienter och kollegor 
  • Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och tydlig kommunikation 
  • Hos dig finns en god attityd och ett stort lösningsfokus

Vi erbjuder:

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi arbetat fram ett program där du kommer att erbjudas en strukturerad introduktion under en period på 6 månader. Du får en handledare och en närvarande mentor. För den mer erfarna sjuksköterskan kan möjligheten till rotationstjänstgöring på alla kirurgens avdelningar vara ditt nästa steg. Du får då möjlighet att använda din kompetens inom fler delar av det kirurgiska området. Vi värnar mycket om våra medarbetares hälsa och erbjuder både friskvårdsbidrag och friskvårdstimme samt gratis träning på vårt egna Hälsoteam.

Anställning 

Tillsvidareanställning som sjuksköterska med start enligt överenskommelse.

Du är välkommen med din ansökan redan idag då ansökningar behandlas löpande. Anställning kan därför ske före sista ansökningsdatum.

Välkommen till oss på Södersjukhuset! 

 
Referensnummer:
169016
 
Sista ansökningsdatum:
2020-04-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder: 070-4843310

Kontaktpersoner

Maria Thambert
Tel: 08-616 23 38