Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Operationssjuksköterska/Daglig driftsledare (DDL) till Modul 1, Urologiska kliniken

2020-03-06
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

 

Vill du vara med och utveckla operationsavdelningen på Södersjukhuset Modul 1? Vi inom Modul 1 opererar elektiva patienter på 6 toppmoderna operationssalar. Vi har blandning av dagkirurgiska- och större slutenvårdsoperationer. Patienterna kommer från olika specialiteter som bröst, kolorektal och urologi. Ingreppen utförs genom öppen kirurgi, laparaskopi, transuretral- samt robotkirurgi. Vår verksamhet bedrivs dagtid måndag till fredag. Under hösten har vi flyttat in i helt nya lokaler och du har stora möjligheter att vara med och utforma morgondagens operationssjukvård. Tillsammans med oss kommer du också vara med och bygga vår helt nya operationsmodul. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.

Arbetsuppgifter

Daglig driftsledare (DDL) uppdraget innebär att operativt leda och planera den dagliga verksamheten på Modul 1, teamen på salarna och koordinera operationerna enligt verksamhetens operationsplanering.

Som Daglig Driftsledare (DDL) på Modul 1 arbetar du både kliniskt och i arbetsledande funktion. Du ansvarar tillsammans med en daglig driftsledarkollega för att genomföra det dagliga operationsprogrammet, vid behov i samråd med vårdenhetschef och/eller medicinskt ansvarig läkare. Du ansvarar för kortsiktig personalplanering och bidrar aktivt till den pågående verksamhetsutvecklingen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad operationssjuksköterska med flera års erfarenhet. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för arbetsledning och verksamhetsutveckling inom operation. Du tycker om att påverka, ta ansvar, har god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med god kommunikation och ett gott bemötande. Du arbetar med fokus på daglig kvalitet och effektivitet på operationsavdelningen och tillsammans med de enheter vi samarbetar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid/deltid måndag-fredag, schemalagd arbetstid.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

 
Referensnummer:
169022
 
Sista ansökningsdatum:
2020-04-06
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Katja Vuori
Tel: 08- 616 10 00 vx