Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Psykoterapeut, PDT till Specialistcentrum Sexuell hälsa, Hudkliniken, Södersjukhuset.

2020-03-10
Region Stockholm, Psykoterapeut

Specialistcentrum sexuell hälsa tillhör Hudkliniken, Södersjukhuset. Den paramedicinska enheten består av två team, HBT-Hälsan och kuratorsmottagningen. Aktuell tjänst är placerad på HBT-Hälsan samtalsmottagning, som är en regionövergripande samtals-/psykoterapimottagning som vänder sig till homo-, bi- och transpersoner samt deras närstående. Samtal erbjuds individuellt, i par eller i grupp. Handledning/utbildning/konsultationer erbjuds till andra vårdgivare

Arbetsuppgifter:

  • Ta emot för orienterande samtal där en preliminär bedömning görs, som sedan förankras i teamet, om kortare eller längre samtalskontakt med överenskommet fokus och målsättning.
  • Delta vid övriga interna möten
  • Ev arbeta inom andra verksamheter som startas inom Specialistcentrum Sexuell hälsa.
  • Arbeta med utåtriktad verksamhet, såsom handledning/konsultation till övriga vårdgivare eller att presentera verksamheten vid seminarier och konferenser.
  • Ev handledning externt och internt

 

Personliga egenskaper:  

För att trivas i rollen som behandlare på HBT-hälsan ska du vara intresserad av teamarbete. Du tycker utveckling är spännande och ser det som en del i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform:
Tillsvidare/Heltid alternativt deltid

Kvalifikationer:
Leg psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Meriterande är erfarenhet och intresse av psykodynamiska korttidsmodeller samt handledar- och lärarkompetens. Erfarenhet inom området sexuell hälsa är meriterande.

 
Referensnummer:
169089
 
Sista ansökningsdatum:
2020-04-01
 
Fackliga representanter:
Saco , 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Magnus Karlsson
Tel: 08-616 29 74